Stryktipset, vecka 7, 20 februari 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 7, 20 februari 2021

Ny vecka och ny stryktipskupong – här kommer mitt spelförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Liverpool – Everton 1(x2)
• Vanligtvis ett sprakande derby, men det är två gäng med dålig form och Liverpool har faktiskt tre raka hemmatorsk och fem raka hemmamatcher utan vinst. Dock brukar Everton ha förtvivlat svårt på Anfield och kan få problem igen. MEN. Det är något ruttet i Liverpool just nu och jag litar inte på laget. Äh va fan, jag helgarderar! Kanske den bästa chansen på väldigt länge för Everton att vinna på Anfield.

 

2. Fulham – Sheffield U 1(x)
• På de 14 senaste ligamatcherna har Fulham statistiken 1 9 4 så ingen skräll att kryssgarderingen följer med snabbt. Nu ställs Fula Skinkan mot tabelljumbon Sheffield U och båda lagen måste gå för tre pinnar. Fördel hemmalaget som sett piggt ut på slutet.

 

3. Burnley – West Bromwich 1
• Även nästjumbon WBA måste håva in lite segrar snart om det inte ska vara tvärkört snart. Burnley är dock riktig svårslaget hemma på Turf Moor och det är oftast bara storlag som åker hem med tre pinnar.

 

4. Bristol C – Barnsley (1x)2
• Bristol torskade sjätte raka tävlingsmatchen i veckan och det blev droppen. Dean Holden fick kicken som coach efter bara sex månader vid rodret. Oklart än så länge vem som ersätter. Barnsley är ett riktigt bra lag och som bortalag är man tuffa att möta. Nytändningen dröjer för Bristol som dock historiskt sett trivs hemma mot Barnsley – 17 raka matcher utan Barnsley-vinst…

 

5. Cardiff – Preston 1
• Snacka om nytändning för Cardiff under nye coachen Mick McCarty. Sex matcher som ansvarig, de två första slutade i kryss, de fyra senaste har slutat i vinster. Imponerande! Motståndet har dock inte varit det bästa och nu blir det ett intressant test mot Preston som blandar och ger.

 

6. Huddersfield – Swansea 2
• 0 2 6 på de åtta senaste ligamatcherna för Huddersfield är ju inte direkt imponerande och nu är man nära den absoluta botten. Nu ställs man mot ett ruggigt stabilt Swansea och jag tror inte att hemmalaget fixar poäng.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Nottingham – Blackburn 1(x)
• Klasskt möte mellan två klassiska lag, men dagens upplagor beter sig inte jättestabilt direkt även fast Forest har varit ganska svårslaget hemma på senare tid. Jag räknar med en målsnål historia. Den långa skadelistan hos Rovers börjar ta ut sin rätt.

 

8. QPR – Bournemouth 1(x2)
• QPR har sett ruggigt starkt ut på sistone och Bournemouth kan få stora problem. Ingen dålig form hos gästerna heller men spelet övertygar inte och man brukar ha det bökigt på bortaplan – en seger på de sju senaste bortamatcherna.

 

9. Millwall – Wycombe 1(x) M
• Man ska inte stirra sig blind på procenten, men i vissa fall blir det lite extremt. Som i detta fall när Millwall streckas till 76% mot Wycombe. Visst ska hemmalaget vara favorit hemma på The Den, men värdekrysset följer med på min kupong.

 

10. Norwich – Rotherham 1
• Ännu en stor hemmafavorit och jag fingrar lite på garderingarna här också. Norwich känns dock stabilt, framförallt hemma, och normalt sett ska man vara några snäpp vassare än Rotherham. Pukki är i målform och kan avgöra igen.

 

11. Reading – Middlesbrough 1(x2)
• Lurig match mellan två gäng som sällan gör som jag vill. 🙂 Boro har bara två segrar på de åtta senaste matcherna, men borta göra man det helt ok – 3 1 3 på de sju senaste bortamatcherna. Reading känns långt ifrån stabilt och jag väljer en skön helgardering.

 

12. Sheffield W – Birmingham 1(x)
• Vråltungt för Birmingham som har EN seger på de 13 senaste ligamatcherna (1 3 9). Båda lagen ligger precis under nedflyttningsstrecket, men kom ihåg att Sheffield startade med sex minuspoäng och hemma är man starkt just nu. Jag tror på hemmapoäng.

 

13. Stoke – Luton 1(x)
• Efter elva raka tävlingmatcher utan seger så vann Stoke i veckan. Kanske kan det vara början på en positiv trend. Luton blixtrar till ibland men brukar ha det besvärligt på resande fot. 1x räcker långt.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.