Stryktipset, vecka 51, 26 december 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 51, 26 december 2021

Miljonregn på stryket, men också lite strul med covid och lottade matcher. Hoppas att det inte förvärras under söndagen. Här kommer hursomhelst ett stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brighton – Brentford 1(x)
• Viktiga Gross och Maupay ska vara tillbaka i Brighton efter lite covid-problem, men man vet ju aldrig vad som händer med lagen innan avspark. Brentford verkar hyfsat intakt och poäng borta mot Brighton, som inte vunnit på ELVA raka tävlingsmatcher, är förstås ingen omöjlighet.

 

2. Aston Villa – Chelsea (x)2
• Hektiskt schema för Chelsea som också dragits med covid-viruset. Lite oklart vilket gäng man ställer på banan, men en ganska stark elva ser det ut att bli. Villa har fått ett lyft under Gerrard och kan störa.

 

3. Manchester C – Leicester 1
• Man C är både ganska skadebefriat och i ruggigt fin form. Leicester dras med en hel del problem och det blir långt ifrån ordinarie manskap på banan. Gästerna vann det här mötet med sjuka 5-2 förra säsongen. Nu tror jag det är revanschdags för hemmalaget.

 

4. Norwich – Arsenal 2
• Fin form för Gunners som har fyra raka segrar. Norwich väger för lätt i Premier League och kommer att få problem igen. Sjukt nog har Norwich ALDRIG vunnit en match den 26 december. Det lär inte bli så nu heller…

 

5. Tottenham – Crystal P 1
• Spurs börjar komma igång under Conte. 2-2 borta mot Liverpool i senaste ligamatchen följdes upp med 2-1-seger hemma mot West Ham veckans Ligacupmatch. Även då matchades bästa laget. Palace har fin kapacitet och vuxit under Viera, men borta har man problem. Jag testar ettan men kan bli ändring på det när det närmar sig matchstart.

 

6. West Ham – Southampton 1(x) M
• Lite grus i West Hams maskineri på sistone. Fyra raka tävlingsmatcher utan seger (0 1 3) och bara en vinst på de sju senaste matcherna. Hemma är man dock ofta svårslaget, men jag tänker absolut INTE spika ettan till över 70%. Southampton har hög kapacitet och kan störa de flesta lagen.

 

7. Burnley – Everton 1(x2)
• LOTTAS
Procentfördelning vid lottning: 35-30-35

 

8. Huddersfield – Blackpool 1(x)
• Inte mycket skiljer mellan dessa gäng och ca 60% på ettan tycker jag är alldeles för mycket. Jag tror det kan bli målsnålt och jämnt här. Jag testar 1x men helgardering behöver inte vara fel om plånboken tillåter.

 

9. Hull – Blackburn 2
• Coronaviruset härjar i Hulls trupp, men fortsatt oklart om vilka det är som är drabbade. Jag ser gärna startelvorna innan jag bestämmer mig helt här. Kanonform hos Blackburn som efter fem raka segrar och bara en förlust på de tio senaste har seglat upp till en tredjeplats.

 

10. Luton – Bristol C 1(x)
• LOTTAS
Procentfördelning vid lottning: 53-26-21

 

11. Middlesbrough – Nottingham 1(x2)
• Höjdarmöte i Championship mellan två lag på uppgång. Bara en förlust på de sju senaste för Boro medan Forest inte torskat på nio raka matcher. Jag köper inte riktigt det stora favoritskapet på hemmalaget och vill gärna få med samtliga tecken.

 

12. Millwall – Swansea 1(x2)
• LOTTAS
Procentfördelning vid lottning: 41-27-32

 

13. Preston – Sheffield U 1(x2)
• LOTTAS
Procentfördelning vid lottning: 32-28-40

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.