Stryktipset, vecka 51, 19 december 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 51, 19 december 2015

Julpepp eller juldepp? Längt efter tomte, paket och glögg eller mer sugen på att skippa hela skiten och lägga dig under en palm på Bahamas? 13 rätt på stryket och du kan ta med hela släkten till Bahamas! (varför man nu skulle vilja det.) 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lyckatill! /BB

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

GGSE_728x90px

1. Chelsea – Sunderland 1
• Chelsea utan The Special One vid rodret – och det kan ju egentligen inte gå sämre än tidigare. Allt annat än en trepoängare är såklart ett misslyckande, men visst är man lite sugen på att gardera med tanke på Chelseas högst tivelaktiga form. Tränarbytet kanske ger en nytändning? Spela på målskyttar här.

2. Everton – Leicester 1(x)
• Helt sjukt att Leicester fortfarande är obesegrat på bortaplan och med tanke på hur kryssglatt Everton är så är det ju inte omöjligt att sviten förlängs nu. Lukaku vs Vardy – vem avgör matchen? Jag hoppas att 1x räcker långt.

3. Manchester U – Norwich 1
• Fem raka tävlingsmatcher utan vinst för United och kanske behöver Mourinho inte leta länge efter ett nytt jobb om United fortsätter att misslyckas? 😉 Dock bra chans för Van Gaals mannar att ta tre pinnar här – Norwichs bortaspel är inte fantastiskt men man ska inte underskatta lagets krigarmentalitet. Jag tar med krysset på större kuponger. Spela på resultat här.

4. Southampton – Tottenham (x)2
• Även fem raka matcher för Southampton utan seger och det blir naturligtvis inte lätt att bryta den trenden mot Spurs som lär vara revanschsuget efter den trista hemmaförlusten mot Newcastle senast. Hög högstanivå hos hemmalaget och gardering (ar) ska med!

5. Stoke – Crystal Palace 1(x2)
• Stoke är vanligtvis starkt hemma på Britannia, men man har faktiskt haft problem med sämre gäng samtidigt som man slagit City och Chelsea. Crystal Palace har vass offensiv och kan mycket väl skrälla här om allt klaffar. Skrälltvåa? Kolla in oddset här.

6. WBA – Bournemouth 1
• WBA har imponerat på slutet och har trots supersvårt motstånd gjort det riktigt bra, med seger mot Arsenal bland annat. Men det går ju inte att klaga på Bournemouths spel heller direkt eftersom man på de två senaste matcherna slagit Chelsea och United. Utgångstettan känns given, men räcker det verkligen?

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Bolton – Fulham (x)2
• Två märkliga gäng som blandar och ger. Fula Skinkan är ett riktigt såll bakåt samtidigt som man gör mycket mål framåt. Tabelljumbon Bolton har den märkliga hemmastatistiken 1 7 2 och kan såklart inte räknas bort helt även fast det är total kaos både spelmässigt och ekonomiskt i klubben.

8. Brentford – Huddersfield 1(x) M
• Visst ska Brentford vara favorit hemma mot Huddersfield, men runt 65% är för högt för mig – det finns en ganska hög högstanivå hos gästerna och minst ett kryss tycker jag ska följa med.

9. Bristol C – QPR (1x)2
• Vanligtvis målsnålt och jävligt när QPR spelar borta och risken är väl ganska hög att det blir något liknande igen. Gästerna trivs bättre hemma och jag litar inte på att man får med sig alla tre poängen. Räcker verkligen x2? Helst alla tecken.

10. Burnley – Charlton 1(x) M
• Näe svenska folket, nu får ni fanemig kamma er – nära 75% på ettan är ju bara konstigt! Svårt att komma åt kosingen vid spiketta på sådana här matcher. Dessutom har ju Burnley sex raka utan vinst. Klart att minst ett kryss ska med! Nej jag vet att Charlton inte är speciellt vasst, men i Championship kan vadsomhelst hända! 🙂

11. Ipswich – Derby 1(x2)
• Toppmatch och fint spel att vänta! Ipswich är svårslaget hemma men har förlorat mot topplag som Brighton och Boro. Nu väntar ett annat topplag och jag ger Derby viss chans till vinst.

12. Nottingham – MK Dons 1(x) M
• Som vanligt så älskar det svenska folket Nottingham – över 70% på ettan och genast är jag inne och kladdar med garderingar. Visst, Dons är inget fantastiskt bortagäng, men man har ivarjefall tagit poäng borta mot Wolves. Jag hoppas på 1-1.

13. Rotherham – Hull 2
• Botten mot toppen och det borde vara klasskillnad. Hull börjar hitta formen igen efter lite poängtorka och kommer man upp i normal kapacitet så vinner man det här. x2 räcker långt.

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.