Stryktipset, vecka 50, 12 december 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 50, 12 december 2015

Den här veckan får du fokusera ordentligt då det är en riktigt lurig kupong – R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering från min sida. 288 kr. Lycka till! /BB

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

sosfotboll

1. Crystal Palace – Southampton 1(x2)
• Southampton gör det bättre borta än hemma den här säsongen (bara en bortatorsk) och detsamma gäller faktiskt Crystal Palace som inte spelat fantastiskt hemma på Selhurst Park den här säsongen. Jag litar inte alls på singelettan här – finns hög potential hos gästerna.

2. Manchester C – Swansea 1
• Silva var tillbaka i startelvan i veckan när City slog Mönchengladbach med 4-2. Ingen magisk form hos hemmalaget kanske, men hemma är man svårslaget och ett just nu riktigt dåligt Swansea får det väldigt jobbigt. Sterling gjorde två mål i veckan – avgör han igen? Spela på målskyttar här.

3. Sunderland – Watford 1(x2)
• Torsken borta mot Arsenal senast för Sunderland var inget direkt att skämmas över och jag tror att formen är fortsatt helt ok. Men man möter ett opålitligt Watford som kan briljera när man minst anar det – man har vunnit fyra av de sex senaste matcherna. Utgångsetta kanske, men helst alla tecken.

4. West Ham – Stoke (x)2
• Dunkel form hos Västra Skinkan som nu har fem raka utan vinst, varav tre kryss. Oavgjort mot United och Everton är inget att snacka om, men torsk mot Watford och kryss mot WBA är sämre. Stoke har vunnit fyra av de fem senaste och jag tycker definitivt att tvåan ska med på kupongen. Kan bli gnetigt, målsnålt och allmänt jävligt det här. 🙂 Spela på antal mål här.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

5. Cardiff – Sheffield W 1(x)
• Cardiff har bara förlorat en av elva hemmamatcher den här säsongen så visst kan man räkna med stor poängchans även fast Sheffield är ett bra gäng som ligger precis bakom i tabellen på en sjunde plats. Jag tycker att det stinker kryss om det här, men en helgardering för den som har råd. Jag nöjer mig med 1x så länge.

6. Charlton – Leeds 1(x2)
• Inkonsekventa Slamp-Leeds mot ett nästan lika oberäkneligt Charlton. Det här kan gå hursomhelst känns det som och jag känner mig inte trygg utan en helgardering.

7. Derby – Brighton 1
• Jaha, är det nu det sker? Är det nu som serieledande Brighton åker på sin första torsk för säsongen – 19 raka utan förlust. Man ställs nu mot ett starkt Derby som ligger trea och har fem raka hemmasegrar. Många bortakryss för Brighton och 1x tror jag räcker långt här. Eller va fan…NU KOMMER TORSKEN!
Torsk

Brightons första torsk.

8. Fulham – Brentford 1(x2)
• Fem raka utan seger för Fula Skinkan och man har dalat till en 16:e plats. Det är framförallt defensiven som varit riktigt kass den här säsongen – framåt är man bra och borde kunna ta lite fler trepoängare om man kniper igen där bak. Vibe och gänget i Brentford är inte ofarligt och jag skulle inte bli förvånad om man åkte hem med poäng från Craven Cottage. Jobbig känsla i magen när det kommer till sådana här matcher. Helgardering!

9. Huddersfield – Bristol C 1(x) M
• Fördel ettan kanske, men jag tycker att procenten är lite väl hög med tanke på hur instabilt det ser ut för Huddersfield. Man tog visserligen en fin seger borta mot Birmingham senast, men att vinna två matcher i rad är inte lagets starkaste sida. Whitehead åkte på skada senast och kommer att missa. Bristol imponerar inte heller men visst fan har man väl chans på en pinne?

10. Hull – Bolton 1
• Allt annat än en hemmaseger här skulle såklart vara en skräll. Tabelljumbom Bolton har det jobbigt och har bara dragit in två bortapoäng den här säsongen. Dessutom har man viktiga lirare på skadelistan. Underskattning är väl egentligen det enda som kan hindra Hull från att vinna.

GGSE_728x90px

11. Middlesbrough – Birmingham 1
• Tre raka torsk för Birmingham som halkat ned under kvalstrecket efter en fin start på säsongen. Nu möter man ett av seriens absolut bästa gäng. Middlesbrough har statistiken 7 1 1 hemma och har den fina målskillnaden 16-2. Självklart kan det alltid bli skrällar i Championship, men just nu nu lämnas ettan ensam.

12. Preston – Reading (x)2
• Preston är visserligen svårslaget hemma, men man har samtidigt bara vunnit en hemmamatch den här säsongen (1 5 3). Man kommer stärkt efter den fina bortasegern mot rivalen Burnley senast. Reading är utan coach men det ryktas om att Brian McDermott, som tränat klubben tidigare, kan vara aktuell för positionen. Alltid intressant hur spelarna reagerar på ett tränarbyte och jag tror att man vill visa nye coachen (vem det nu blir) att man vill vara med i elvan under resten av säsongen. Räcker x2?

13. QPR – Burnley 1(x)
• Det kan bli en kul match det här. Ny tränare i QPR och som gör sin första match för klubben: Jimmy Floyd Hasselbaink! Den forne måltjuven kommer närmast från Burton. Charlie Austin i hemmalaget ställs mot sitt gamla gäng, och detsamma gäller för Joey Barton, nu i Burnley. Ettan känns stark, men krysset får följa med.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

728x90_SE

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.