Stryktipset, vecka 5, 6 februari 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 5, 6 februari 2016

Nämen se på fan, det blev helg IGEN! 🙂 En klurig kupong som väntar och kanske kan det bli en hel del utdelning? Här kommer mina stryktipstankar hur som helst. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Aston Villa – Norwich 1(x2)
• Hu, en riktig ångestdrabbning inleder kupongen den här veckan. Tabelljumbon Villa börjar se uppgivet ut och frågan är hur man ska ta sig ur den här soppan. En vinst mot Norwich skulle ju vara en bra start, men inte lätt blir det inte trots Norwichs dåliga bortaspel och usla form. Ayew avstängd för hemmalaget + att man har en jävla massa skador. Tettey avstängd för gästerna som har chans att störa. Spela på matchen här.

 

2. Liverpool – Sunderland 1(x)
• Visst ska Pool vara favorit här men ca 75% tycker jag är i överkant. Sunderland var riktigt bra mot City senast och visar upp man upp något liknande här ska det kanske bli en pinne. Det brukar bli jämna matcher lagen emellan. Vem avgör? Spela på målskyttar här.

 

3. Newcastle – WBA 1(x)
• Newcastle ligger förvisso under nedflyttningsstrecket men hemma sköter man sig bra och man är med rätta favorit mot WBA som dock är svårslaget just nu. Över 50% på ettan känns i högsta laget och ett oavgjort resultat skulle inte förvåna.

 

Nytt erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

4. Stoke – Everton (x)2
• Mycket tung period för Stoke som stundtals blev utspelat mot United senast. Många defensiva skador och man kan få problem igen när Everton kommer på besök.

 

5. Swansea – Crystal P 1
• Jag tycker att ettan känns stark här. Crystal Palace radar upp förluster i ligan och senast mot Bournemouth såg det inte alls bra ut. Första hemmamatchen för Swanseas nye tränare Guidolin. Spela på matchen här.

 

6. Tottenham – Watford 1
• Det börjar lukta Champions League om Spurs som går riktigt bra just nu. Jag tror inte att det blir någon överkörning det här – Watford kan mycket när allt stämmer och har en giftig offensiv. En kryssgardering för den som har råd.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

7. Birmingham – Sheffield W 1(x2)
• Spontant är riktigt tuff match att sia om. Birmingham blandar och ger medan Sheffield oftast gör det bättre hemma än borta. Gästerna har lånat in McGeady från Everton.

 

8. Burnley – Hull 1(x)
• Duktige mittbacken Tarkowski kan vara spelklar för Burnley nu. Och en stark defensiv lär behövas mot serieledande Hull, som dock är bra mycket bättre hemma än borta. Burnley har bara torskat två hemmamatcher den här säsongen och det är mycket möjligt att den sviten håller i sig.

 

9. Fulham – Derby 2
• Derby har inte vunnit i ligan sedan 26 december – då hemmaslog man just Fula Skinkan med 2-0. Men man har ett riktigt bra lag att ställa på planen och snart kommer formkurvan att vända till det positiva. Varför inte mot Fulham som släpper in näst flest hemmamål i Championship! Det är bara Rotherham som är värre.

 

10. Leeds – Nottingham 1(x2)
• Två kryssglada gäng så visst måste garderingarna med här, ja om du inte vill spetsa till det lite med ett säkert kryss. 🙂 Du vet vid det här laget hur jag känner för Slamp-Leeds. Inte mitt favvogäng och jag vill ogärna utelämna något tecken här.

 

11. Middlesbrough – Blackburn 1(x) M
• Plötsligt lite grus i Boro som nu har två raka torsk. Man ligger tvåa i tabellen men kanske börjar det skapas lite oro. Rovers har precis tagit sig ur sin svacka och jag är lite inne på att man kan skrälla här. Räcker 1x?

 

12. QPR – Ipswich 1(x2)
• Skum hemmastatistik för QPR som visserligen bara torskat två matcher men också kryssat hela åtta matcher av 14 spelade matcher på hemmaplan. Ipswich klättrade upp till kvalplats efter ett sen vinnarmål mot Reading senast och lär vara stärkt av det. Hemmalaget har förlorat stora profiler det här transferfönstret – Leroy Fer, Sandro och Charlie Austin har alla lämnat.

 

13. Reading – Wolverhampton 1
• Två lag som slåss ingenmansland. Varken upp- eller nedflyttning känns troligt för dessa lag även fast allt kan hända än förstås. Hemmafördelen lär väga tungt här då Reading bara torskat tre på hemmaplan den här säsongen. Kryssgardering för den som har råd.

 

Nytt erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.