Stryktipset, vecka 46, 14 november 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 46, 14 november 2020

Nio millar i jackpott och många ovissa landskamper – det kan bli fin utdelning på veckans stryktips! 🙂 Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. Lycka till! /BB

1. Sverige – Kroatien 1(x2)
• Avgörande match för vilket gäng som ska hålla sig kvar i A-gruppen. Vinst som gäller för Sverige, men lätt blir det inte. Väldigt svårt att sia om startelvor så här i coronatider, men känns ovisst hursomhelst.

 

2. Portugal – Frankrike 1(x)
• Lagen som gör upp om en slutspelsplats i Sveriges grupp. Frankrike åkte på smisk hemma mot Finland senast och ska nu försöka revanschera sig. Det blir inte lätt mot hemmastarka portugiser.

 

3. Tyskland – Ukraina 1
• Tyskarna har kryssat i tre av fyra NL-matcher och ett oavgjort resultat hemma mot ett svårspelet Ukraina är verkligen ingen omöjlighet. Jag kryssar från vänster, men ta gärna med ett lyxkryss om plånboken tillåter.

 

4. Schweiz – Spanien (x)2
• Schweiz brukar stå upp bra mot toppmotstånd och visst kan man även störa Spanien. Visst ska gästerna vara favorit, men minst en kryssgardering känns på sin plats!

 

5. Cypern – Luxemburg 2
• Luxemburg är vasst och är med i toppen och krigar. Cypern har bara vunnit en hemmamatch på två år (San Marino) och får svårt att stå emot gästerna som har vunnit tre av fyra senaste NL-matcherna.

 

6. Azerbajdzjan – Montenegro (1x)2
• Denna match spelas i Kroatien. Montenegro är vanligtvis det bättre laget men jag tycker att man ska streckas lite väl hårt av tipparna. Det lär bli en tät historia och helgardering får det bli för mig.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Lettland – Färöarna (1x)2
• Nja, ca 50% på letterna funkar inte för mig. Jag litar inte ett dugg på hemmalaget och gästerna har kapacitet att störa.

 

8. Sylvia – Frej 1
• Hemmalaget ska vara favorit men ca 66% på Sylvia är saftigt. Men visst, man har bara en hemmatorsk den här säsongen och har mycket mer att spela för än gästerna. Gardera om du har råd.

 

9. Belgien – England 1(x)
• Britterna får det jobbigt mot ett vanligtvis väldigt hemmastarkt Belgien. England måste gå för segern här, men det kan straffa sig. Jag tror på hemmapoäng.

 

10. Italien – Polen 1(x) M
• Italienarna är otroligt svårslaget hemma i Italien och även fast Polen har en riktigt hög högstanivå så är det max en pinne som gäller tror jag. Klich avstängd för gästerna.

 

11. Wales – Irland 1(x)
• Prestigemöte i Cardiff där serieledande Wales ska vara favorit. Skadelistan är svinlång hos gästerna och man kan få en svettig kväll. Det lär ju inte bli någon målfest direkt. Jag känner mig trygg med 1x.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Turkiet – Ryssland (1x)2
• Turkiets fem senaste landskamper har slutat oavgjort – det samma gäller i ryssarnas tre senaste. Så krysset känns ju inte direkt avlägset. 🙂 Känns helt öppet även fast ryssarna ska vara liten favorit.

 

13. Rumänien – Norge 2
• Norge är helt klart det bättre laget på pappret och borde ha riktigt bra chans till poäng mot Rumänien som inte imponerar nämnvärt. Rumänerna torskade med 0-4 i Oslo och man lär släppa in några baljor även i hemmamötet.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.