Stryktipset, vecka 45, 7 november 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 45, 7 november 2015

Många sköna miljoner i jackpot idag så försök hitta skrällarna! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering från min sida. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Leicester – Watford 1
• Bra form hos båda gängen, men visst är det Leicester som imponerat mest under säsongen. Bara en ligaförlust vittnar ju om hur pass bra det har gått. Mahrez och Vardy är i kanonform för hemmalaget medan Watford har ett vasst anfallspar i Ighalo/Deeney. Många mål att vänta? Det tror jag. Spela på det här.

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

2. Manchester U – WBA 1
• De två senaste gångerna som WBA besökt Old trafford så har man åkt hem med tre poäng. Tredje raka till 9%? Ja varför inte. Har man råd så behöver inte en skrällgardering vara fel. Champions League i United-benen som dessutom har problem med målskyttet. Men självklart så är det en utgångsetta.

3. Norwich – Swansea 1(x2)
• Två lag som desperat jagar formen efter en längre tids svacka. Norwich är dock svårslaget hemma och jag är lite inne på hemmapoäng. Men samtidigt är ju Swansea bättre i grunden och får man bara grejerna att funka då kan man rå på vilket lag som helst i serien. Luktar kryss. Spela på matchen här.

banner_728x90_SV

4. Sunderland – Southampton (x)2 M
• Mittfältaren Wanyama avstängd för gästerna som visar upp en fin och stabil form. Jag har spontant svårt att se hur ett defensivt svagt Sunderland ska kunna ta alla tre poängen. Det enda som talar för hemmaseger är väl att man rent historiskt trivs hemma mot Southampton. x2 räcker?

5. West Ham – Everton (1x)2
• Västra Skinkan har inte slagit Everton på de 17 senaste försöken. Sådan fakta tycker jag är lite svår att slå bort som tillfälligheter. Dessutom när West Ham har försvaren Collins avstängd OCH ses som favoriter. Då måste garderingarna fram. Spela på matchen här.

6. Blackburn – Brentford 1(x2)
• Rovers brukar vara stabilt på Ewood Park och kanske kan 1x räcka. Men Brentford har en stark offensiv och känns inte helt borta även fast Blackburn har Jordan Rhodes där framme. Har man råd så kan en helgardering vara på sin plats.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Bolton – Bristol C 1(x)
• Över 50% på ettan här känns ju en aning märkligt ändå. Varför tror tipparna så hårt på Bolton? Eller är det så att man INTE tror på Bristol City? 🙂 Hursomhelst så har Bolton stora problem just nu, framförallt offensivt då man gjort minst mål av samtliga lag. Hemma är defensiven helt ok vilket har gjort att man grejat några kryss hemma på Macron stadium. Och visst lutar det åt ännu en 0-0-match. Räcker verkligen 1x?

8. Cardiff – Reading 1(x2)
• 274 minuter. Så länge sen var det som Cardiff gjorde mål. Eller rättare sagt: Då gjorde Middlesbroughs George Friend det självmål som tillslut gav Cardiff segern. I själva verket är det sex raka matcher utan att en Cardiffspelare gjort mål. Fansen är inte glada. Ännu mer förbannade hade de nog varit om inte defensiven varit så pass bra – målisen David Marshall har bäst räddningsprocent i ligan (85,28%). Reading å andra sidan har inget större problem med målskyttet och framförallt så skjuter man mycket – 179 skott än så länge, vilket är mest av alla lag. Så vad fan ska man göra med all den här jävla informationen då!? undrar du. “Ja, men du ska naturligtvis helgardera”, svarar jag.

9. Charlton – Sheffield W 2
• Tolv raka utan seger för Charlton som rasat ned till näst sista plats i ligan. Man borde ju få det jävligt jobbigt mot Sheffield som har elva raka utan torsk. På en svår kupong så lämnas tvåan ensam.

10. Fulham – Birmingham 1
• Hade det här varit för någon månad sen så hade jag nog gett Birmingham en större chans. Men nu har formkurvorna ändrats och jag tror på Fulham-seger. McCormack och Dembele har verkligen kommit igång framåt och det är mycket möjligt att man fixar tre poäng igen.

td_728x90_mj

11. Hull – Middlesbrough 1(x)
• Två formstarka lag och jag förväntar mig en jämn match, även fast Hull måste ses som favorit. Boro är bra mycket bättre hemma än borta och borde bara ganska nöjt med ett oavgjort resultat.

12. Rotherham – Ipswich (x)2
• Rotherham har svårt att hävda sig i Championship och ligger sist i serien. Ipswich är på väg ur sin djupa svacka och tog en efterlängtad seger mot Bolton senast. Mycket talar för bortapoäng tycker jag.

13. Wolverhampton – Burnley (x)2
• Burnley är ingen lätt nöt att knäcka för Wolves som har två raka hemmatorsk. Gästerna öser på och har nu sex raka utan förlust – man trivs dock bättre hemma på Turf Moor och garderingar är på sin plats. Jag fattar inte varför Wolves är favorit hos tipparna.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

sosfotboll

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.