Stryktipset vecka 45, 12 november 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset vecka 45, 12 november 2016

En skum kupong den här veckan där den engelska toppfotbollen lyser med sin frånvaro. VM-kval och League One som gäller! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Kroatien – Island 1
• Toppmöte i grupp I. Kroaterna ska såklart vara favorit med lirare som Mandzukic, Modric och Perisic i laget, men Island har ju skrällt förut. Just nu lämnas ettan ensam, men drar procenten iväg för mycket så ska krysset med. Lira på matchen här.

 

2. Turkiet – Kosovo 1
• Det ska vara klasskillnad. Starkt av Kosovo att greja pinne i Finland, men det här borde bli för tufft, även fast Turkiet är långt ifrån briljant. Kanske möjligtvis eventuellt tar jag med ett kryss!

 

3. Ukraina – Finland 1(x) M
• Det känns ändå som att finnarna har en ganska hög potential och ett oavgjort resultat här borde väl inte vara omöjligt? Ukraina har inte övertygat och är väldigt hårt streckat.

 

4. Georgien – Moldavien 1
• Hua, inget möte jag går upp brygga över direkt. Moldavien är ju inget vidare och har tio insläppta mål på tre spelade matcher. Motståndet nu är dock väldigt mycket enklare och kanske kan man fixa en pinne med lite flax.

 

5. Österrike – Irland 1(x)
• Irland är bäst hemma, men går aldrig riktigt att räkna bort. Österrike känns inte lika bra som tidigare, men visst ska man vara liten favorit. Jag får lite kryssgurgel i magen. 0-0? 🙂 Spela på reslutat här.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

6. Wales – Serbien 1(x2)
• Såklart bra för Wales att Ramsey är tillbaka efter skada. Mittfältet ser starkt ut med nämnda Aaron Ramsey, Allen och förstås Bale. Utgångsettan är given, men jag vill gärna ha med alla tecken.

 

7. Albanien – Israel 1(x) M
• Albanien kan vara riktigt vasst och borde ha bra chans mot Israel som sällan briljerar borta. Men det känns som om det kommer att bli en målmässigt tät historia och att en kryssgardering inte behöver vara bortkastad.

 

8. Spanien – Makedonien 1
• Hemmalaget har en hel del lirare på skadelistan, men ska vinna ändå. Makedonien har inte vunnit en bortamatch sedan man slog Azerbajdzjan med 1-0 i en träningsmatch i augusti 2011. Någonting säger mig att den trenden håller i sig… 😉

 

9. Bradford – Rochdale 1(x)
• Bradford saknar förstemålisen Doyle som är uttagen till Irlands match. Rochdales näst bäste målskytt Calvin Andrew är avstängd i TOLV matcher för en ful armbåge mot Oldham. Bradford är obesegrat hemma än så länge, men det är inget jätteövertygande spel. Rochdale har grejat bortapoäng mot topplag som Sheffield U och Bristol Rovers.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

10. Coventry – Scunthorpe (1x)2
• Det skiljer många platser mellan lagen, men jag tror ändå att Coventry har en god chans att störa tabellettan Scunthorpe.

 

11. Gillingham – Northampton (x)2 M
• Sju raka utan ligaseger för Gillingham och man börjar glida ned farligt nära kvalstrecket. Hemma är man dock relativt svårslaget så helt chanslöst är man inte när Northampton kommer på besök. x2 just nu. Rent procentmässigt är det ingen match man vill helgardera.

 

12. MK Dons – Walsall (1x)2
• Hemmalaget har kickat tränare Karl Robinson sedan en tid, men det har inte sett speciellt mycket bättre ut utan honom – det lär ta några matcher till innan man får ordning på grejerna. Walsall har sett bra ut på sistone och jag tror att man har bra chans på poäng igen.

 

13. Oldham – AFC Wimbledon (x)2
• Wilmbledon hade åtta raka ligamatcher utan torsk innan man åkte på torsk senast mot Bradford som gjorde avgörande målet på övertid. Oldham beter sig märkligt – på de sju spelade hemmamatcherna har man bara vunnit EN, och det var mot tabellettan Scunthorpe.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.