Stryktipset, vecka 44, 4 november 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 4 november 2017

Alltså, vilken svettig kupong! Många gigantiska favoriter där jag gärna skulle gardera alla om jag kunde! Ajja, här kommer ivarjefall veckans spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. West Ham – Liverpool (x)2
• Skadelistan är lång hos Liverpool som ser ut att sakna bl a Coutinho, Lallana, Mané och Wijnaldum till den här matchen. Pool är som vanligt stor favorit, och minst kryssgardering känns givet för mig. West Ham har bara förlorat en av de sex senaste mötena med Pool.

 

2. Huddersfield – West Bromwich 1(x2)
• NIO raka tävlingsmatcher för WBA utan seger. Den trista trenden kommer inte att hålla i sig för evigt och kanske tar den slut redan nu? Huddersfield är definitivt att räkna med, framförallt på hemmaplan, men någon given spik är det inte för mig.

 

3. Newcastle – Bournemouth 1(x) M
• Jag gillar inte procenten på Newcastle. Innan 0-1-förlusten hemma mot Chelsea senast så hade Bournemouth två raka segrar och känns lite på gång. Nära 70% på ettan känns ju märkligt högt. Stanislas skadad igen för gästerna, vilket inte är bra, men ett kryss borde man definitivt kunna kriga till sig ändå.

 

4. Southampton – Burnley 1(x2)
• Det känns som om det hackat hela säsongen för Southampton men ändå ligger man på en helt ok tionde plats. Tre raka utan torsk nu. Burnley går som tåget och ligger sjua på samma poäng som tabellsexan Liverpool. Det trodde inte jag innan säsongen drog igång. 17% på tvåan i skrivandes stund är ju aningen märkligt på ett lag som bortaslagit Chelsea och Everton, samt kryssat borta mot Pool och Spurs. Eller?

 

5. Swansea – Brighton 1(x2)
• Så fort jag tror att Swansea är på g igen så agerar de helt håglöst och bara ställer ut skorna. Men man blandar upp det med mer inspirerade insatser ibland. Det finns inte en chans att jag litar på Swansea just nu – framförallt inte mot ett Brighton som flyger högt efter en rad fina insatser. Glenn Murray är stekhet hos gästerna och kan mycket väl avgöra igen mot ett hemmalag helt utan självförtroende.

 

6. Aston Villa – Sheffield W 1
• Så fort man tror att man hittat en fin spik så ballar naturligtvis prollen ur.  Över 70% på Villa känns saftigt, men samtidigt är ju Sheffield riktigt dåligt på resande fot och kommer att få det jobbigt mot ett formstarkt Villa som fått rejält häng på topplagen. Äh va fan jag spikar väl Villa till skitprocent då!

 

Stryktipsförslag får du varje vecka – men mina singelspelsförslag kan du läsa varje dag, nämligen här. Fem raka spel har suttit innan lördagens tips!

 

7. Barnsley – Birmingham 1(x)
• Visserligen fyra raka hemmamatcher för Barnsley utan seger, men då har motståndet varit ganska bra också. Birmingham är sämst av samtliga lag på resande fot med endast EN poäng på sju försök. De nio senaste mötena lagen emellan aldrig slutat med hemmaseger.

 

8. Bolton – Norwich 2
• Fyra raka utan torsk för tabelljumbon Bolton, men motståndet har varit sådär + att tre av matcherna slutat oavgjort. Norwich är lite svårt att grepp om men man har åtminstone vunnit fyra raka bortamatcher i ligan. Kommer man upp i normal kapacitet så ska man ha bra chans till tre viktiga pinnar!

 

9. Derby – Reading 1(x)
• Men det var då själva fan vad procenten ballar ur överallt! JA Derby ska vara favorit, NEJ procenten är inte rimlig på ettan. Reading har högstanivå – dessutom vann man äntligen senast när man slog Forest med 3-1 och kan vara lite på gång. Derby förlorar inte många hemmamatcher men en kryssgardering tycker jag att det kan vara värt.

 

10. Ipswich – Preston 1(x2)
• Jag har sagt det förut och säger det igen: UNDERSKATTA ALDRIG PRESTON!  Det har jag gjort tillräckligt många gånger. 🙂 Ipswich blandar och ger men känns inte som någon trygg spik direkt.

 

11. Millwall – Burton 1
• Bara en seger på de fem senaste ligamatcherna för Millwall och formen känns sviktande. Hemma har man varit starkt, men är inte procenten alldeles för hög här också? Burton har visserligen inte vunnit borta den här säsongen och bara gjort ETT bortamål. Men samtidigt har man grejat tre stycken 0-0-matcher. Etta just nu, men kan sluta med en kryssgardering tillslut.

 

12. Nottingham – QPR 1(x)
• QPR gör det bäst hemma medan spelet hackar på bortaplan där man fortfarande står utan seger. Vad jag kan utläsa så har aldrig Forest förlorat hemma mot QPR på 26 matcher sedan den 4 mars 1969. Jag tror inte det blir ändring på det den 4 november 2017. 🙂

 

13. Sheffield U – Hull 1
• Lite lurigt ändå. Hull har hög kapacitet men får det inte riktigt att lossna. Två raka torsk nu efter en bättre period och frågan är om det inte blir tränarbyte vid ytterligare en förlust? Tabelltrean Sheffield är seriens bästa hemmalag (6 0 1) och har bra chans att vinna igen mot ett formsvagt Hull.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.