Stryktipset, vecka 44, 3 november 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 3 november 2018

Tips-SM, 15 miljoner i jackpott och ett riktigt utmanande kupong! Det kan bli fin utdelning på Stryktipset den här veckan. Här kommer ett spelförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Liverpool 2
• Nja Arsenal, det här blir jävligt svårt om det är samma attityd som borta mot Palace senast. Då var Arsenal rejält pressat och spelade inte med speciellt mycket självförtroende trots massa segrar i ryggen. Får svårt mot ett formstarkt Pool som kommer testa hemmaförsvaret gång på gång.

 

2. Cardiff – Leicester (1x)2
• Den tragiska helikopterolyckan för en vecka sedan när Leicesters ägare och fyra andra ombord omkom sätter ju saker helt klart i perspektiv. Det blir förstås svårt för Leicesters spelare att prestera normalt, men man har sagt att man ska spela för Vichai Srivaddhanaprabhas ära.

 

3. Everton – Brighton 1
• Tre raka 1-0-segrar för Brighton som seglat upp till en tryggare placering i ligan. Everton föll visserligen borta mot United senast, men innan dess hade man tre raka segrar så fin form även hos hemmalaget. Brighton vann mot Newcastle i senaste bortamatchen – innan dess hade man 17 raka bortamatcher utan seger. Borde få svårt på Goodison Park.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Newcastle – Watford (1) 2
• Tre futtiga poäng inspelade för Newcastle på tio omgångar. Inget vidare va? Man har inte tagit en enda poäng hemma den här säsongen och ställs nu mot ett formstarkt Watford. Men snart kommer poängen att trilla in för Newcastle, man ska vara bättre än nästjumbo.

 

5. West Ham – Burnley 1(x) M
• 70% på singelettan här funkar inte alls för mig. Visst, formen är inte direkt toppen hos gästerna, men detsamma gäller Västra Skinkan som har stora skadebekymmer och fyra raka tävlingsmatcher utan seger. Krysset följer med.

 

6. Blackburn – QPR 1(x2)
• McClaren har börjat få bra fart på QPR som har fyra segrar + en oavgjord på de fem senaste. Rovers har lite defensiva skadebekymmer inför den här matchen, men brukar vara svårslaget hemma och kan inte räknas bort. QPR har historiskt sett haft jobbigt borta mot Blackburn, men det känns som om vad som helst kan hända nu.

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Brentford – Millwall 1(x)
• Fritt fall hos Brentford som har åtta raka utan seger och tre raka torsk. Så procenten på ettan (ca 60) känns ju jävligt hög med tanke på formen. Millwall är bra mycket bättre hemma på The Den än på resande fot men kan definitivt störa ett skärrat Brentford.

 

8. Ipswich – Preston 1
• Paul Lambert har tagit över tränarrollen för tabelljumbon Ipswich och nu kan kanske laget äntligen ta sig samman igen. Man brukar trivas bra hemma mot Preston. Gästerna har dessutom bara två inspelade poäng på åtta bortamatcher. Dock har Ipswich fortfarande inte vunnit hemma den här säsongen. Testar ettan.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Nottingham – Sheffield U (x)2
• Mittfältaren Jack Colback avstängd för Forest medan försvararen Chris Basham missar för United pga samma anledning. Jag hoppas på en öppen och målrik tillställning – två av ligans målfarligaste anfallare finns på planen: Lewis Grabban (Nottingham, 16 mål) och Sheffield Uniteds Billy Sharp (15 mål).

 

10. Sheffied W – Norwich 2
• På de tio senaste ligamatcherna är det Norwich som är formstarkast i hela Championship (7 2 1). Bra chans till poäng även mot Sheffield som har tre raka torsk men som brukar vara svårspelat på Hillsborough.

 

11. Stoke – Middlesbrough 1(x2)
• Boros tränare Tony Pulis ställs mot sitt gamla gäng som han tränade en jävla massa år. Viktige försvaren Ayala är avstängd för gästerna som ändå har bra chans till poäng. Helst alla tecken.

 

12. Derby – Birmingham 1(x)
• Elva raka ligamatcher för Birmingham utan torsk. Svettig uppgift nu, men Derby har en urladdning mot Chelsea i kroppen (torsk i Ligacupen i veckan) och ska inte vara så stor favorit som man är (65%).

 

13. Reading – Bristol C 1(x2)
• Herregud vilken sjukt tuff kupong! 🙂 Ännu en svårtippad tillställning här. Två lag som blandar och ger. Skadeskjutet Reading men som ändå levererar lite då och då hemma. Bristol är svajigt men kan åka hem med alla poängen med lite flax.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.