Stryktipset, vecka 43, 24 oktober 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 43, 24 oktober 2015

Äntligen helg och stryktips igen! Knepig men rolig kupong där de flesta storlagen lyser med sin frånvaro. Räknas Chelsea som storlag nuförtiden förresten? 😉 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

td_728x90_mj

1. Aston Villa – Swansea 1(x2)
• Ifrågasatta Villa-tränaren Sherwood har utlovat tre poäng, och det känns väl inte helt omöjligt. Men det är definitivt inte något jag tänker ta för givet! Villa trivs vanligtvis illa mot just Swansea och även gästerna suktar efter en efterlängtad seger. Öppen historia.

2. Leicester – Crystal Palace 1
• Två lag som inlett Premier League på imponerade sätt och leds av två duktiga tränare i Ranieri och Pardew. Många mål att vänta här trots att anfallaren Gayle är avstängd för gästerna. Lämnar ettan ensam just nu.

3. Norwich – West Bromwich 1(x2)
• Viktig match i botten av tabellen. Norwich har släppt in flest mål av samtliga lag (2o) medan WBA gjort näst minst (7). Norwich hemmaslog just WBA i Ligacupen för en månad sen. Öppen match. Procenten på ettan kan dra iväg.

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

4. Stoke – Watford 1(x) M
• Stoke har blivit stor favorit men inte så konstigt med tanke på hur fin form man har för tillfället. Watford är lite av ett bogeyteam för Stoke rent historiskt och kanske kan man störa igen. Jag är lite sugen på att få med minst ett roligt skrällkryss.

5. West Ham – Chelsea (x)2
• Västra Skinkan har varit väldigt bra mot bra motstånd den här säsongen och jag tycker inte att man ska räknas bort när Chelsea kommer på besök. Lite märkligt hög procent på tvåan med tanke på gästernas tveksamma spel den här säsongen. Hazard på bänken igen? Spela på matchen här.

6. Bolton – Leeds 1(x)
• Slamp-Leeds på kupongen igen och genast har jag garden uppe. Speciellt nu när man möter ett långt ifrån stabilt Bolton som dock är hyfsat svårslaget hemma. Utgångsetta men minst krysset måste med.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Charlton – Brentford 1(x2)
• Trots vrålusel form (åtta raka utan vinst) för Charlton så har man på något sätt blivit stor favorit mot Brentford. Många skador hos hemmalaget och jag tycker att det finns spelvärde i båda kryss och tvåa.

8. Huddersfield – Derby (x2)
• Derby är formstarkast i ligan och ska såklart vara favorit borta mot Huddersfield. Men jag känner mig inte trygg med singeltvåan och krysset känns som ett måste.

9. Hull – Birmingham 1
• Birminghams fina form ska man inte fnysa åt, men nu möter man ett av ligans absolut bästa lag. Hulls trupp är kanske ligans vassaste och nu när man dessutom börjar få spelet att stämma så ska man kunna slå samtliga i serien, framförallt hemma. Kryssgardering kan det kanske vara värt att unna sig.

banner_728x90_SV

10. Nottingham – Ipswich 1(x)
• Lansbury och Mills avstängda för hemmalaget som dessutom dras med en hel del skador…men det gör Ipswich också. Gästerna brukar inte trivas speciellt bra borta mot just Forest och jag tror på hemmapoäng. 1-1? Spela på resultat här.

11. QPR – MK Dons 1
• QPR har bara vunnit en av de sju senaste matcherna men har nu bra chans att äntligen bärga en efterlängtad trepoängare mot Dons som haft det svårt att anpassa sig till livet i Championship. Deppig procent på ettan men på en svettig kupong så lämnas den ensam.

12. Wolverhampton – Middlesbrough 1(x2)
• Försvararen Iorfa avstängd för Wolves och kanske kan det hjälpa Boro att få igång målskyttet? Man har nu tre raka matcher utan mål framåt. Känns inte tryggt att utelämna något tecken.

13. Falkenberg – Djurgården 1
• Det är bara vinst som gäller för Falkenberg som försöker undvika kvalplatsen. 6-0 senast hemma mot ett uppgivet Halmstad kanske man inte ska dra allt för stora växlar av men ändå en imponerande insats. Mrabti avstängd för Djurgården som inte har mycket att spela för. Motivationsetta.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

sosfotboll

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.