Stryktipset, vecka 42, 17 oktober 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 42, 17 oktober 2020

Landslagsterrorn är äntligen över, helengelsk kupong och 10 miljoner i jackpott – vilken underbar lördag! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester C – Arsenal 1(x2)
• Lurigt möte ändå mellan City som känns mer mänskligt än tidigare mot Arsenal som överraskat positivt i inledningen. Kevin de Bruyne missar för Manchester vilket är ett ordentligt avbräck. Jag streckar från vänster men skadeläget i City oroar mig. Arsenal har någonting på gång.

 

2. Chelsea – Southampton 1(x2)
• Någon kassaskåpsäker seger för Chelsea här tror jag inte på. Man brukar ha problem hemma mot Saints och gästerna kan mycket väl störa igen. Många Chelsealirare har lirat landslagsfotboll och kan vara slitet.

 

3. Newcastle – Manchester U 2
• Jag hoppas på ett revanschsuget Man U så åkte på 1-6-pisk mot Tottenham innan uppehållet. Martial avstängd, men det finns andra lirare att sätta in. En hel del skadebekymmer för Newcastle och kanske ett bra läge för United att få lite andrum igen.

 

4. Barnsley – Bristol C (1x)2
• Bristol har visserligen tagit full pott på de fyra första omgångarna, men här seglar man upp till lite väl stor favorit. Barnsley är svårspelat hemma och de fyra senaste hemmamötena med Bristol har slutat 2-2. Jag har svårt för spiktvåor i Championship.

 

5. Birmingham – Sheffield W 1(x)
• Ett skadedrabbat Sheffield mot ett defensivt starkt Birmingham. Jag räknar inte med någon målfest här men att det är fördel hemmalaget som vunnit tre av de fyra senaste hemmamötena mot Owls.

 

6. Blackburn – Nottingham 1
• Nottingham är kanske laget i Championship som uppskattade uppehållet mest – man har torskat fyra av fyra spelade matcher. Nu har Chris Hughton tagit över laget och kanske kan han få ordning på grejerna. Borta mot Rovers blir det dock inte lätt.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Middlesbrough – Reading 1(x2)
• Reading har vunnit fyra av fyra inledningsvis och imponerar. Även Boro har öppnat stabilt och det kan bli ett riktigt tufft test för gästerna. Trots att det brukar vara täta matcher så har Boro faktiskt SJU raka segrar mot Reading. Öppet.

 

8. Luton – Stoke (x)2
• Luton är svårslaget hemma och man kommer inte att lägga sig platt mot Stoke. Gästerna är bättre på pappret och har en solid defensiv. Det lär bli en tajt match men jag tror ändå på bortapoäng.

 

9. Bournemouth – QPR 1
• Bournemouth har fått en fin start på säsongen och borde ha bra chans till seger här. QPR är inte oävet men på resande fot så imponerar man sällan. Jag tror att man är väldigt nöjt med en pinne – men det blir svårt.

 

10. Brentford – Coventry 1(x)
• Chocktorsk för Brentford innan uppehållet när man tappade 2-0 till 2-4 hemma mot Preston. Revanschläge nu hemma mot nykomlingen Coventry som dock inte får underskattas. Jag gillar inte procenten på Brentford och vill gärna ha med någon gardering.

 

11. Rotherham – Norwich (x)2
• Två nykomlingar som ställs mot varandra – Rotherham från League One och Norwich från Premier League. Visst ska det skilja en hel del mellan gängen, men Championship är alltid Championship. Rotherhams tränare får stanna hemma då en familjemedlem fått covid, dessutom är duktige yttern Ogbene långtidsskadad. Bortapoäng, väl?

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Swansea – Huddersfield 1(x) M
• Visst ska Swansea vara favorit här, men över 70% på singelettan svider i ögonen. Huddersfield är ingen vinstmaskin på resande fot kanske, men det finns värde i krysset här tycker jag.

 

13. Wycombe – Millwall 2
• Hemmalaget har verkligen inte imponerat inledningsvis – fyra raka torsk och 0-10 i målskillnad. Visst blir det tufft igen när ett stabilt Millwall gästar.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.