Stryktipset, vecka 40, 6 oktober 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 40, 6 oktober 2018

Inte för att skryta men den här helgen är det extra allt för mig! Det är stryktipset, det är 12 miljoner i jackpott OCH jag ska vara mitt i kupongen och se Palace-Wolves på plats på Selhurst Park. Om ni ser en helnäck, blekfet och överförfriskad snygging på plan så är det bara jag som fått i mig en pint för mycket. 🙂 Här kommer veckans spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – Newcastle 1(x) M
• Går det verkligen att spika United i det här läget när man sjunker allt djupare ner i krisen och när Mourinho beter sig mer barnsligt än min 3-åring? Nej, det kan man inte. Man behöver kicka José och hitta spelglädjen igen.

 

2. Burnley – Huddersfield 1
• Efter en trevande säsongsinledning med massa slitande spel i Europa League-kvalet så verkar Burnley nu vara på banan igen – två raka viktiga segrar i Premier League och bra läge för en tredje. Tabelljumbon Huddersfield har det kämpigt och kommer antagligen ha det under hela säsongen.

 

3. Crystal Palace – Wolverhampton 1(x2)
• Jag kommer att vara på plats på Selhurst Park! Det är mitt första besök på arenan och förväntningarna är skyhöga, framförallt på stämningen men även på den här matchen så skulle kunna bli ganska underhållande. Framförallt så känns det helt öppet – Wolves har imponerat inledningsvis och ska inte underskattas här. Tre raka hemmamatcher utan mål framåt för Palace. Det får det fanmig bli ändring på nu när självaste Bermudabenny kommer på besök! 😉

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Leicester – Everton 1(x)
• Leicester börjar hitta lite form men har också mött tacksamt motstånd i Huddersfield och Newcastle. Båda lagen var med om straffdramatik i veckans Ligacupmatcher då Everton åkte ut mot Southampton på straffar samtidigt som Leicester vann på straffar mot Wolves. Jag kryssar från vänster, men helst alla tecken.

 

5. Tottenham – Cardiff 1
• Spurs kämpade väl hemma mot Barca i veckan men föll tillslut med 2-4. Om man bara kan tända till igen trots det något mindre sexiga motståndet i Cardiff så är det ju säker etta, men jag vill gärna invänta startelvorna innan jag bestämmer mig helt här.

 

6. Watford – Bournemouth 1(x2)
• Två lag som överraskat positivt möts här när tabellsexan Watford tar emot sjuan Bournemouth. Hemmalaget har visserligen bara en poäng på de tre senaste matcherna, men då har man också mött United (1-2), Fulham (1-1) och Arsenal (0-2). Bournemouth gör det bättre hemma än borta, men svårt att räkna bort laget här nu när formen är god och när man fått tillbaka viktige Stanislas i startelvan (gjort mål i två raka matcher). Sju av de nio senaste mötena lagen emellan har slutat oavgjort.

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Middlesbrough – Nottingham 1(x)
• Nottingham ledde länge hemma mot Millwall senast men gästerna lyckades kvittera på övertid, rättvist dessutom. Forest såg inte alls bra ut och skapade inte mycket. Man måste upp ordentligt i nivå om man ska rubba hemmastarka Boro. Nottingham har 0 4 1 på resande fot och kanske kan man deffa till sig ytterligare ett kryss med lite tur?

 

8. Millwall – Aston Villa 1(x2)
• Steve Bruce har fått kicken som tränare för Villa. Kanske kan det få ordning på grejerna, men man möter ett poängsuget Millwall som visade fin moral när man hämtade upp underläget borta mot Nottingham och dessutom skapade massor av chanser. Ovisst.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Norwich – Stoke 1(x)
• Stoke är lika usla på bortaplan i Championship som man var i Premier League – 0 3 2 på fem matcher. Och det är inte bara att hämta tre pinnar borta mot Norwich heller som är svårslaget hemma på Carrow Road. 1x räcker?

 

10. Swansea – Ipswich 1(x)
• Ipswich står fortfarande utan seger och får svårt igen mot Swansea som ligger sjua trots ett inte helt övertygande spel. Bra läge för hemmalaget att få igång offensiven när nästjumbon kommer på besök? Nja, jag jobbar in ett lyxkryss tillslut och räknar med en målsnål historia.

 

Vill du mig något? Eller hålla koll på mina spelförslag. Ja men då kan du självklart följa Sparka & Spring på Facebook här.

 

11. WBA – Reading 1
• WBA gasar på i Championship – den nya offensiva mentaliteten har resulterat i en hel del framåt, men även bakåt. I veckan hämtade man upp ett 0-2-underläge borta mot Sheffield W till 2-2 i slutminuterna. Reading är ett lurigt och brukar stå upp bra mot de flesta lagen, men borde få problem här. Många mål?

 

12. Bolton – Blackburn 1(x2)
• Nykomlingen Blackburn öppnade säsongen piggt men nu går det lite trögare – förlust i veckan hemma mot Sheffield United efter två baljor av vasse Billy Sharp. Det känns dock helt öppet mot Bolton som agerar väldigt ojämnt. Ibland är man extra glad över att helgarderingar finns!

 

13. IFK Göteborg – Trelleborg 1
• Hua uschfyfan. Man går ju inte upp i brygga av det här ångestmötet direkt. Det håller på att gå käpprätt åt helvete för IFK som har sex raka utan seger och tre raka torsk. En väldig tur att man möter seriens absolut sämsta lag nu då när jumbon TFF kommer på besök. Någon säker seger är det inte för Blåvitt, men om ska stoppa blodflödet så är det nu det ska ske. Allt annat än tre poäng vore en katastrof!

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.