Stryktipset, vecka 40, 5 oktober 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 40, 5 oktober 2019

Ja men då kör vi igen då! Äntligen helg igen och äntligen dags för en färsk stryktipskupong. Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Burnley – Everton (1x)2
• Lurig match inledningsvis och det känns ganska öppet. Everton har bättre lag i grunden, men brukar ha problem på bortaplan och kan få åka hem från Turf Moor utan poäng. Men även med alla tre pinnar. Helst alla tecken!

 

2. Liverpool – Leicester 1
• Första ligamatchen efter veckans CL-match för Liverpool och risk då att man kanske inte är helt fokuserat. Men visst ska man ändå vara stor favorit hemma på Anfield. Leicester gör det dock riktigt bra just nu och hemmalaget får passa sig!

 

3. Norwich – Aston Villa 1(x2)
• Viktigt bottenmöte mellan två nykomlingar! Norwich brukar göra det bra mycket bättre hemma än borta, men skadeläget är riktigt jobbigt och visst kan det bli kämpigt mot Villa som stundtals gör det riktigt bra. Läge för Pukki att hänga en balja igen?

 

4. Watford – Sheffield U 1 (2)
• Jobbigt läge för Watford som bara gnetat ihop två futtiga poäng på sju omgångar. Kommer första seger mot nykomlingen Sheffield? Hm, kanske, men det känns långt ifrån självklart i dagsläget. Sheffield är svårspelet och ger aldrig upp – jag streckar från vänster men helst alla tecken.

 

Förutom stryktipsförslag skriver jag ju faktiskt speltips VARJE DAG.

 

5. West Ham – Crystal P 1
• Två lag som inlett säsongen piggt. Jag tror dock på hemmapoäng – Palace brukar vara ganska mänskligt borta + att man inte trivs speciellt bra mot dagens motståndare. West Ham har inte förlorat på åtta raka möten mot Palace. Yarmolenko är het i hemmalaget med mål i 3 av de 4 senaste ligamatcherna.

 

6. AIK – Örebro SK 1
• Inget snack här. ÖSK ligger i ingenmansland och får svårt att rå på AIK. Visst, Gnaget kanske inte sprudlar av självförtroende just nu men man är högmotiverat och ska ändå kunna ta tre ganska lätta poäng här.

 

7. Sirius – Helsingborg 1(x2)
• Efter en fin period med flera viktiga segrar så har Hif klättrat ordentligt i tabellen. Kontraktet är så gott som klart. Sirius däremot har bara tre poäng ned till Sundsvall på en kvalplats och varenda poäng är superviktig. Sirius övertygar verkligen inte på hemmaplan och jag litar inte på att man tar tre pinnar. Helst alla tecken!

 

8. Millwall – Leeds (x)2 M
• Tabelltvåan Leeds blandar och ger (som vanligt). Klassiskt möte mot Milwall nu och Leeds brukar ha problem på The Den. Jag gillar inte alls procenten på tvåan och garderar blixtsnabbt! I Championship så rynkar jag oftast på näsan åt procent över 60, framförallt på bortaplan!

 


Ofta bra odds och spelbonus på Coolbet – kolla in det här.

 

9. QPR – Blackburn 1 (2)
• Äh, får bli en liten rövare och utelämna krysset. Två målglada gäng som sällan kryssar. Visst ska kanske QPR var liten favorit, men 50% är för högt och trevligt att få en gardering i en ganska öppen tillställning.

 

10. Derby – Luton 1(x)
• Spontant känns Derby som alldeles för stor favorit här. Skadeläget är tufft i laget och man får kämpa hårt för varje poäng. Nykomlingen Luton har visat att man inte tar någon skit och gjort det bra på slutet. Jag testar 1x, men helst helgardering.

 

11. Nottingham – Brentford (1x)2
• Whoa, ta det lugnt nu svenska folket! Jag vet att ni gillar Forest, men typ 60% på ettan är helt urballat. Spelbolagen håller faktiskt Brentford som favorit, och även fast Nottingham varit starkt hemma så vill jag gärna ha med tvåan…och krysset. 🙂

 

12. Sheffield W – Wigan 1
• Efter en trasslig inledning så har det sett bättre ut för Wigan som har fem raka matcher utan förlust. Dock går det fortfarande trögt på bortaplan och jag tror att man kan få problem även på Hillsborough där Sheffield har tre raka segrar mot Wigan.

 

13. West Bromwich – Cardiff 1(x)
• Två lag med fin form och höga ambitioner. WBA är svårtslaget hemma samtidigt som Cardiff trivs bäst hemma i Wales. 1x känns som en ganska bra avslutning på den här knepiga kupongen.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.