Stryktipset, vecka 37, 16 september 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 37, 16 september 2023

Äntligen är landslagsuapehållsterrorn över! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Newcastle – Brentford 1(x)
• Newcastle har fått en svettig start på säsongen. Man har visserligen mött bra motstånd, men ändå! Måsteseger nu mot Brentford för att kravla sig upp i tabellen. Men det är lättare sagt än gjort och jag vill gärna få med garderingar.

 

2. Manchester U – Brighton 1(x2)
• United har också haft en tuff start: 2 0 2 på fyra matcher och elfteplats. Dessutom verkar moralen minst sagt så där med alla spelarskandaler. Brighton är grymt vassa – man vann på Old Trafford förra säsongen och kan göra det igen.

 

3. West Ham – Manchester C 2
• West Ham är obesegrat efter fyra omgångar och gjort det riktigt bra, men nu kommer det största testet. Kanske kan landslagsuppehåll tala för fler skrällar? Vi får väl se. Jag lämnar tvåan ensam just nu, men det kan bli ändring på det.

 

4. Tottenham – Sheffield U 1
• Kupongens säkraste spik? Tottenham gör det riktigt bra och Son/Maddison levererar framåt. Sheffield får försöka deffa sig till poäng, men det blir riktigt tufft.

 

5. Aston Villa – Crystal Palace 1(x)
• Det brukar bli jämnt när de här lagen lirar och den här gången behöver inte vara ett undantag. Två gäng med starkt självförtroende och hög högstanivå. Räcker 1x?

 

6. Fulham – Luton 1
• Fula Skinkan börjar segla upp till lite väl stor favorit. Kanske kommer jag gardera till slut. Men även fast Fulham bara har 1 1 2 på fyra matcher så har man också mött lag som City och Arsenal. Mycket talar för hemmaseger men jag ska försöka jobba in en skrällgardering till slut.

 

7. Blackburn – Middlesbrough 1(x2)
• Boro är krisigast i Championship efter bara en futtig pinne på fem spelade matcher. Det brukar ALLTID vara täta matcher mot Rovers på Ewood Park. Blackburn streckas för hårt och jag vill helst ha med alla tecken.

 

8. Bristol C – West Bromwich 1(x2)
• Väldigt svår match att sia om. Två lag som blandar och ger. Även fast Bristol har haft en bra start så har WBA hög högstanivå och kan åka hem med poäng.

 

9. Norwich – Stoke 1(x) M
• Stokes bortaspel imponerar inte och på de två senaste gångerna som man besökt Norwich har man släppt in totalt sju mål. Dock streckas hemmalaget för hårt och har man råd kan det vara läge att gardera.

 

10. Preston – Plymouth 1(x)
• Stark inledning av Preston som har 4 1 0 på fem spelade matcher. Men streckas man för hårt mot nykomlingen Plymouth som sliter på beundransvärt. Kryssgardering tycker jag det kan vara värt.

 

11. QPR – Sunderland 2
• QPR vann visserligen innan uppehållet, men det var mot krisgänget Boro och man känns fortfarande högst mänskligt. Sunderland körde över QPR borta förra säsongen med 3-0. Kanske kan det bli något liknande nu?

 

12. Sheffield W – Ipswich (x)2
• Det skiljer mycket mellan lagen i hur man inlett säsongen som nykomlingar. Men det betyder inte att jag tror att Ipswich bara kan hämta tre poäng här. Nja, nej. Minst kryssgardering.

 

13. Watford – Birmingham 1(x2)
• Jag köper inte favoritskapet på Watford här. Man känns inte speciellt stabilt samtidigt som Birmingham har starkt självförtroende och är obesegrat den här säsongen.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.