Stryktipset, vecka 36, 10 september 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 36, 10 september 2016

Landslagsuppehåll är inget jag uppskattar direkt, framförallt för att det får stryktipskupongen att balla ur. Men nu är det ordning på torpet igen med härliga drabbningar på tipset! Tio millar i jackpot. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Liverpool – Leicester 1(x) M
• Första hemmamatchen för Pool den här säsongen och visst ska man vara favorit mot Leicester vars form känns aningen lurig. Men gästerna trivs bättre mot offensivt spelande lag som just Liverpool och visst kan man kontra in någon balja eller två med lite flax. 2-2? 🙂 Spela på matchen här.

 

2. Arsenal – Southampton 1
• Strulig säsongsinledning för Arsenal med många spelare som varit slitna efter EM-spel. Sen att Ramsey gick sönder gjorde ju inte saken lättare. Viktig seger senast och visst är man på gång nu när Özil är tillbaka på allvar. Southampton har haft svårt att fylla tomrummet efter Mané och Pelle – målskyttet har inte lossnat och det ska mycket till för att man ska rubba Gunners.

 

3. Bournemouth – WBA 1(x)
• Apropå Arsenal så har man ju lånat ut mittfältaren Jack Wilshere till Bournemouth – han går naturligtvis rakt in i elvan och det är mycket möjligt att han kan lyfta hela laget. WBA är ett riktigt trist gäng och som vanligt verkar det som om man fokuserar på defensiven. Max kryss?

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

4. Burnley – Hull 1(x2)
• Burnley kommer att vara svårslaget hemma på Turf Moor och även nu. Men det känns svårt att räkna bort Hull med tanke på hur starkt man inlett säsongen trots tuffa förutsättningar.

 

5. Middlesbrough – Crystal P 1(x)
• Problem för gästerna som fick nye Remy skadad direkt. Dessutom dras Cabaye med skavanker och är osäker till spel. Boro får tillbaka några lirare efter skador, bl a Valdes i mål. Boro känns mer som ett lag just nu och jag tror på hemmapoäng. Håll koll på startelvorna!

 

6. Stoke – Tottenham (x)2 M
• Båda lagen har haft en ganska tuff säsongsinledning mot bra motstånd. Spontant känns procenten på tvåan alldeles för hög och någon singeltvåa blir det definitivt inte för mig. Räcker x2? Spela på matchen här.

 

Betsson är en klassiker där jag spelat länge – som ett andra hem! 🙂 Kolla in det här.

 

7. West Ham – Watford 1
• Intressante Zaza ny på topp för hemmalaget och superviktige Payet kan vara med från start. Jag tror att Västra Skinkan har bra chans att gå bra under en längre period. Även Antonio är riktigt vass. Watford är inte kattskit men väger troligtvis lätt här. Många mål? Spela på Ö2.5 mål här.

 

8. Derby – Newcastle (x)2
• Mitrovic och Gayle är tillgängliga för Newcastle efter skadebekymmer. Derby har inte startat bra och anfallsspelet har varit väldigt blekt. Nigel Pearson är dock en riktigt bra tränare och snart får han nog ordning på grabbarna. Redan nu mot Newcastle? Mycket möjligt och helgardering behöver inte vara fel.

 

9. Fulham – Birmingham 1
• Fula Skinkan har öppnat säsongen riktigt starkt och ligger på en andraplats i Championship. Man slog även ut Middlesbrough ur Ligacupen. Birmingham är lite av mitt nya Leeds – laget beter sig väldigt ojämnt och konstigt. Har du garderingar att strössla med kanske det är läge. Jag lämnar ettan ensam så länge.

 

Unibets live-sändningar är svåra att slå – kika på det här.

 

10. Leeds – Huddersfield (1x)2
• Slamp-Leeds har tydligen gjort sin sämsta start på 49 år med fyra poäng på fem spelade matcher. Med tanke på hur ofta tränare får sparken från Leeds så skulle det inte förvåna mig om Garry Monk känner sig en aning pressad just nu. Huddersfield har öppnat starkt och spelar en underhållande fotboll. Ett derby som oftast slutar i många mål.

 

11. Preston – Barnsley 1(x2)
• Jag tror det kan vara dags för Preston nu. Man har värvat in hög kvalitet i Baptiste och McGeady. Barnsley har öppnat säsongen starkt och anfallsspelet har imponerat. Dock har man det lite tuffare på resande fot och kan få det svettigt.

 

12. Sheffield W – Wigan 1(x) M
• Sheffield förlorar inte ofta på hemmaplan. Men i senaste hemmamatchen vann gästande Leeds med 2-0. Två raka hemmaförluster har inte hänt sedan april 2014. Självklart ska man vara favorit mot Wigan, men visst har procenten på ettan ballat ur lite? Wigan visar på stort hjärta och kanske kan man störa Sheffield som varit en besvikelse hittills.

 

13. Elfsborg – Kalmar FF 1
• Elfsborg kommer troligtvis dominera och frågan är om KFF kan stå emot? Gästerna trivs vanligtvis inte på konstgräs och får svårt. Jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt, men det lutar åt en singeletta.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.