Stryktipset, vecka 33, 21 augusti 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 33, 21 augusti 2021

13 rätt på stryktipsförslaget förra veckan. 15 miljoner i jackpott på stryket och en helengelsk kupong den här veckan! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Leeds – Everton 1(x2)
• Högintressant match när Slamp-Leeds tar emot Everton. Gästerna såg länge ut att gå på pumpen mot Southampton men vände på steken efter tre mål i andra halvlek. Nu ställs man alltså mot Leeds som blev förnedrade på Old Trafford med 1-5. Viktige Kalvin Phillips stod över då, men ska nu vara tillbaka. Ovisst!

 

2. Manchester C – Norwich 1
• Inte mycket att snacka om här. Manchester har fått en risig start på säsongen med torsk i Community Shield mot Leicester och i ligapremiären borta mot Tottenham. Hemma mot nykomlingen Norwich borde det dock inte blir allt för stora problem. De Bruyne eventuellt spelklar (hoppade in senast).

 

3. Aston Villa – Newcastle 1(x) M
• Två risiga premiärmatcher av de här två gängen och viktigt för båda lagen att komma på banan igen. Grealish har visserligen lämnat Villa, men man har värvat fint och borde ha bra chans att ta tre pinnar inför hemmapubliken. Men jag pillar gärna med en kryssgardering.

 

4. Crystal P – Brentford 1(x2)
• Fin start på säsongen för Brentford som hemmaslog Arsenal i premiären. Palace torskade inte helt oväntat borta mot Chelsea i sin första match. Och nu är det alltså Londonderby igen som gäller för båda lagen när man drabbar samman på Selhurst Park. Ovisst och Brentford kan nog fortsätta överraska i några omgångar till.

 

5. Brighton – Watford 1
• Riktigt fin seger för Watford i premiären när man hemmaslog Villa med 3-2. Och då reducerade Villa i matchens sista minut så siffrorna är i underkant. Brighton vände och vann borta mot Burnley. Smolk i glädjebägaren för Watford att nye Juraj Kucka gick ut skadad efter 70 minuter och kan vara borta länge. Efter hans utgång släppte laget in två mål. Jag testar ettan.

 

6. Blackburn – West Bromwich (x)2
• WBA ser riktigt bra ut och kommer säkerligen vara med i toppen när säsongen närmar sig sitt slut. Men Blackburn har också öppnat riktigt starkt och tar inget skit på Ewood Park. Det är bäddat för en öppen och trevlig match!

 

7. Cardiff – Millwall 1(x)
• Visst, Cardiff är obesegrat efter tre matcher (1 2 0), men man har mött ganska överkomligt motstånd också, och senast borta mot Peterborough var man riktigt illa ute innan man både kunde reducera och kvittera i slutskedet. Tuffare schema för Millwall som dock stått upp bra. Procenten på ettan kommer att balla ur här och jag garderar.

 

8. Coventry – Reading 1
• Det går bra för svenske Gyökeres i Coventry – han har gjort två mål på tre matcher och bra chans att näta igen mot ett ihåligt Reading som släppt in sju mål på tre matcher (flest av alla), men samtidigt gör man också en hel del mål framåt. Jag tror på hemmapoäng.

 

9. Derby – Middlesbrough (1x)2
• Lurig match mellan två lag som är svårt att få grepp om i inledningen av säsongen. Viktig seger för Derby borta mot Hull senast, men annan klass på motståndet nu och det kan bli svettigare för Rooney och gänget. Helst alla tecken!

 

10. Fulham – Hull 1
• Pangstart på säsongen för Fulham och man har visat att man är en av de stora favoriterna att ta en direktplats till Premier League. Jobbigare start för Hull som visserligen vann premiären mot Preston, men som efter det sett riktigt dåligt ut. Får otroligt svårt att störa på Craven Cottage.

 

11. Luton – Birmingham 1(x)
• Luton har öppnat piggt – två segrar och 2-3 borta mot starka WBA där man stod upp riktigt fint. Jämn match att vänta mot Birmingham som är både svårspelat och svårbedömt.

 

12. Preston – Peterborough 1 (2)
• Tre ligamatcher och tre torsk för Preston. Mot mediokert motstånd också. Nu väntar ytterligare ett lag som man egentligen ska vara bättre än, nykomlingen Peterborough. Gästerna går ofta på offensiven och kanske kan det bära frukt mot ett krisande hemmalag.

 

13. Stoke – Nottingham 1(x2)
• Tre spelade ligamatcher och tre raka 1-2-förluster för Nottingham. Stoke är formstarkt men visst kan gästerna störa här. Jag gillar inte procenten på ettan och tar gärna med alla tecken. Nottingham brukar trivas bra borta mot Stoke.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.