Stryktipset, vecka 33, 17 augusti 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 33, 17 augusti 2019

Hörrudu, nu är det fanemig dags att ta helg snart. Säg till chefen att det är 15 miljoner på stryket den här veckan och så går du hem! Här kommer stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester C – Tottenham 1
• Skador stör i Spurs + avstängning på Son. Det krävs en absolut maxprestation och en näve flax för att man ska greja poäng borta mot City, men det blir väldigt svårt.

 

2. Southampton – Liverpool 2
• Liverpool spelade Super Cup-final i Turkiet så sent som i onsdags som dessutom gick till förlängning och straffar. Inte speciellt bra förutsättningar för gästerna, men som förstås har bra chans ändå. Jag kryssar från höger.

 

3. Aston Villa – Bournemouth 1(x2)
• Hemmapremiär för nykomlingen Villa och det kommer att bli bra drag på Villa Park. Visst ska hemmalaget kunna lyftas av fansen men ettan streckas lite väl hårt med tanke på hur giftig offensiv Bournemouth har. Helst alla tecken.

 

4. Everton – Watford 1(x) M
• Watford åkte på en riktig käftsmäll i premiären när man föll hemma mot Brighton med 0-3. Man kan mycket bättre än så och kanske kan man revanschera sig redan mot Everton. Hemmalaget övertygar inte på mig och den överstreckade ettan garderar jag ganska snabbt.

 

Jag skriver ju faktiskt speltips VARJE DAG. Senaste kan du läsa här.

 

5. Brighton – West Ham 1(x2)
• Lurigt möte. Kul för Brighton och tränare Potter med seger i första matchen, men mot West Ham kan vadsomhelst hända. West Ham blev överkört av Man C i första matchen…men det blir ju typ alla lag så svårt att dra några slutsatser av den plumpen. Brighton är för stor favorit!

 

6. Norwich – Newcastle 1
• Newcastle känns lite skakigt och möjligt att man kan få problem mot Norwich där hemmapubliken är fanatisk. Jag skulle gärna vara på plats och se den här matchen! Pukki slutar aldrig göra mål för hemmalaget och han avgör säkert det här.

 

7. Hammarby – Sundsvall 1
• Hög prolle på ettan, men den här svår att ignorera med tanke på Bajens fina form OCH Giffarnas usla form. Det blir otroligt svårt för gästerna att störa på Tele2.

 

8. Barnsley – Charlton 1(x)
• Championship är bara i sin linda fortfarande så svårt att dra allt för stora växlar av tabellen. Men imponerande hursomhelst av Charlton att ta två raka segrar. Visst kan man rubba även det här motståndet, men Barnsley visade mot Fulham att man är starkt hemma och jag streckar från vänster.

 


Ofta bra odds på Coolbet – kolla in det här.

 

9. Blackburn – Middlesbrough (x)2
• Nja, två lag som inte kommit igång ordentligt. Boro kanske är bättre i grunden men det vägs upp av Rovers hemmafördel. Har du en helgardering över så ska den definitivt in här, men jag filar bort ettan just nu.

 

10. Bristol C – QPR 1(x)
• Riktigt tuff start på säsongen av Bristol och det ska bli intressant att se om man klarar av ett QPR som inlett piggt. City brukar vara starkt hemma och jag tror att man tar en viktig första seger nu. Ta med krysset om du har råd.

 

11. Millwall – Sheffield W 1(x2)
• Förra helgen tog Millwall en stark pinne borta mot WBA. Senare i veckan mötte man WBA borta igen – i Ligacupen – och då vann man med 2-1! Bra jobbat Millwall. Nu ställs man mot Sheffield som inlett starkt, och vad som helst kan hända på The Den.

 

12. Nottingham – Birmingham 1(x)
• Bara en poäng på två matcher för Forest men då har man också mött Leeds och WBA, så det ska nog inte vara någon fara. Birmingham har haft stolpe in inledningsvis och kan få problem mot ett segersuget hemmalag.

 

13. Wigan – Leeds (1x)2
• Slamp-Leeds har inlett starkt och jakten på en Premier League-plats har bara börjat! Wigan visade i premiären att man är att räkna med – då slog man Cardiff med 3-2. Leeds är ju inte direkt något lag som jag förlitar mig på…så helgardering med extra allt tack!

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.