Stryktipset, vecka 31, 4 augusti 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 31, 4 augusti 2018

Woho, England är äntligen tillbaka på stryket och livet börjar återgå till det normala! 🙂 Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till och God save the queen! /BB

1. Brommapojkarna – Dalkurd 1(x)
• Inget sexigt möte direkt när nästjumbon tar emot jumbon. Buya Turay på väg bort från Dalkurd men inget är klart än så länge och han kan mycket väl spela. Det gör dock inte Ceesay och Amin som är avstängda.

 

2. Kalmar FF – IFK Göteborg 1(x)
• KFF och IFK slogs om guldet för typ tio år sedan, men nu kämpar man för att undvika nedflyttningsstrecket. Spelet övertygar inte hos något av lagen, men jag får känslan av att Kalmar är på väg att bryta sin negativa trend med tre raka hemmatorsk bland annat. Sebastian Olsson avstängd för gästerna.

 

3. Degerfors – Jönköping 1(x2)
• Det brukar bli målrika tillställningar när dessa lag möts, och mycket möjligt att det rasslar till igen. Båda gängen har hög potential och det känns som om det är dagsformen som kommer att avgöra detta. Alexander Jallow avstängd för gästerna. Helst alla tecken!

 

4. Öster – Varberg 1
• Procenten på Öster är pisshög så gardera om du har råd. Under uppehållet har även Öster rivit bort naturgräset och lagt hybridgräs som man hinner träna på hela en gång. Dock trivs Öster mot Varberg – på de senaste åtta mötena har Öster vunnit sju och en match har slutat oavgjort.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

5. Birmingham – Norwich (x)2
• Pga ekonomiska problem under lång tid så får inte Birmingham värva spelare under detta transferfönster. Man har helt ok material ändå och borde kunna undvika bottenstriden, eller? Jordan Rhodes, Tim Krul och Ben Marshall är några av de nya lirarna i Norwich som borde ha bra chans till poäng.

 

6. Brentford – Rotherham 1
• I slutändan kommer nog nykomlingen Rotherham att brottas i botten av tabellen – jag har svårt att se hur man ska överraska positivt. Brentford brukar spela offensiv trevlig fotboll och kommer sätta gästernas defensiv på prov direkt. Brentford hade flest avslut av alla lag i serien under förra säsongen.

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Bristol C – Nottingham 1(x2)
• Många svenskar som hoppas på Nottingham, och kanske är det dags för Forest den här säsongen – Carvalho och Dawson är tunga värvningar. Även Luke Steele är ny för gästerna och han kom från just Bristol C. Men jag har sällan speciellt stort förtroende för Forest. City är vanligtvis starkt hemma och jag kryssar från vänster.

 

8. Ipswich – Blackburn 1
• Blackburn tillbaka i Championship och truppen borde hålla för den här serien. Brukar inte trivas speciellt bra mot Ipswich. Mittfältarna Jacob Davenport och Ben Gladwin är skadade för Rovers. Testar ettan till trevlig procent.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Millwall – Middlesbrough 1(x2)
• Millwall var riktigt starkt på The Den förra säsongen och visar man upp något liknande den här säsongen så behöver man inte oroa sig för en bottenstrid. Boro har en riktigt hög högstanivå och kan slå alla lag, men är bättre hemma. Boro har bara vunnit två av de 17 senaste premiärmatcherna.

 

10. Preston – QPR 1(x) M
• Steve McClaren har tagit över QPR och det ska bli intressant vad han kan göra med en ganska begränsad trupp. En tuff premiärmatch mot Preston som mycket väl kan vara med och slåss om en topp sex-placering. QPR har inte vunnit borta mot Preston sedan 1980 (f ö ett fantastiskt år då många begåvade och vackra människor föddes. Framförallt jag.) QPR får svårt igen.

 

11. Sheffield U – Swansea 1(x2)
• Graham Potter leder Swansea som de flesta vet och ska försöka ta laget tillbaka till Premier League. Men lätt blir det inte! Och borta mot Sheffield U går inget lag säkert. Helst alla tecken.

 

12. West Bromwich – Bolton 1
• Trots nedflyttningen så har WBA fått behålla ganska många viktiga spelare. Bl a Salomon Rondon, James Morrison och Jay Rodriguez. Bolton var på håret att åka ur serien förra säsongen – borde bli ett bottengäng även nu.

 

13. Wigan – Sheffield W 1(x)
• Wigan är tillbaka i Championship efter en fin säsong i League One. Man borde inte bli någon slagpåse i den här serien, men det känns lite ovisst ändå. Sheffield imponerade inte speciellt på resande fot förra säsongen och kan få det kämpigt mot ett heltänt hemmalag.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.