Stryktipset, vecka 31, 2 augusti 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 31, 2 augusti 2014

Bara två veckor kvar till Premier League! Fram till dess så kämpar vi på med Stryktipset. R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv från min sida. 192 kronor.  Lycka till! /BB

Vill ni lira singelspel så tycker jag ni ska kika in på 1x2sports.

1. Falkenberg – Malmö FF (x)2
• Räkna inte bort FFF som sällan gör bort sig hemma. CL i både ben och skalle hos MFF som har viktig retur mot Sparta Prag i veckan. Helst alla tecken men just nu utelämnas ettan.

2. Norrköping – Häcken (1) 2
• Carlos Strandberg är inte med i truppen vilket såklart är ett avbräck för Häcken. Pekings defensiv har stora brister – nu är även Tkalcic avstängd. Häcken är mänskligt på bortaplan. Många mål?

3. ÖSK – Halmstad 1
• Äntligen så tror jag på mitt ÖSK igen! En jävla massa matcher utan seger men nu MÅSTE man kamma sig och dra in tre pinnar. Halmstad har avstängningar på King och Baffo samt att duktige Baldvinsson är skadad. Nu är det dags!

Jag må håna svensk fotboll ibland, men det är mer av en hatkärlek och jag älskar att leta fina odds längre ner i svenska seriesystemet. NordicBet har väldigt många svenska matcher och där får man 3000 spänn i insättningsbonus just nu. Kolla in det här.

4. Husqvarna – Sirius (x)2
• Nykomlingsmöte. Tvåan på Husqvarna borta mot Landskrona senast satt fint till ca 15%. Och hemmalaget kan definitivt störa igen. Skador oroar som vanligt i Sirius men man bör ändå ses som starkast här.

5. Ljungskile – Landskrona 1
• LSK ska vara befogad favorit hemma mot Landskrona. Ljungskile har visserligen två raka kryss, men det har varit på bortaplan och mot riktigt bra motstånd. Formen är god och Bois kommer att få en svettig afton.

6. Syrianska – Varberg 1(x)
• Syrianska har visserligen tre raka hemmasegrar men det har varit mot ganska dåligt motstånd. Grubjesic kan vara spelklar igen efter pappersstrul. Hemmalaget slarvade bort segern borta mot Sirius senast och lär vara taggat. Spelmässigt har det sett bra ut på sistone med tanke på att Varberg har Nsima Peter och Koroma avstängda så känns ettan stark.

Massa nya matchställ inför den nya säsongen!

7. Värnamo – Östersund (x)2
• Hopcutt åter för ÖFK medan inlånade Gutu är avstängd för hemmalaget. Värnamo har varit väldigt hemmastarkt den här säsongen med bara en torsk, men den kom senast mot slagpåsen Landskrona med hela 0-3, så magin kan vara bruten – spelet har inte sett bra ut på slutet. ÖFK har ett riktigt vasst lag. Chansar bort ettan.

8. Ängelholm – Jönköping (1) 2 M
• J-Södra har verkligen kommit igång – tre raka segrar och 11-2 i målskillnad vittnar om hyfsad form. Kan snart komma en reaktion. Ängelholm får tillbaka tre lirare efter avstängning men formen är svag. Brukar bli många mål lagen emellan och det skulle inte förvåna mig om det skedde igen.

9. Odense – Aalborg (x)2
• Fördel tvåan. Aalborg är ett av seriens bättre gäng och även fast man är mitt uppe i CL-kval så måste man ses med bra chans mot Odense som inlett serien tveksamt.

10. Viking – Vålerengen (x)2
• Viking känns inte speciellt vasst just nu med ett gjort mål på de fyra senaste matcherna. Vålerengen å andra sidan öser in mål för tillfället och bör absolut kunna kriga till sig minst en pinne.

Jag gillar att lira på Betsson – kanske snyggast sida av spelbolagen? 🙂 Kolla in oddsen här.

11. Elfsborg – Åtvidaberg 1(x) M
• Santos avstängd för gästerna vilket är ett stort offensivt avbräck. Elfsborg vann lätt i EL och behöver inte stressa upp sig över returen. ÅFF är lite av ett bogey team för Elfsborg och den faktorn ska man ändå inte underskatta. Elfsborg briljerar inte på Borås arena och visst finns det poängchans för Åtvidaberg. Ettan har streckats för hårt.

12. Kalmar FF – Brommapojkarna 1
• Tung Kalmarvärvning av César Santin. Ett vasst anfall blir ännu vassare. Många matcher för BP nu och jag har svårt att se hur man ska störa ett hemmastarkt Kalmar.

13. GIF Sundsvall – Gais 1(x2) M
• Svag form hos Giffarna och jag tycker att man streckas för hårt mot Gais som har potential att störa alla lag – vann ju borta mot Bajen i mitten av juni.

Sist men inte minst vill jag passa på att göra reklam för Rasmus Taxi – det behövs mer sådana initiativ och fler sådana underbart drivna och sympatiska människor!  Sparka & Spring <3 Rasmus Taxi

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Åka till London och kolla Chelsea, West Ham eller Millwall? 🙂

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.