Stryktipset, vecka 3, 19 januari 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 3, 19 januari 2019

Svenska Spel dubblar utdelningen på 13 rätt så se till att sätta detta nu! Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Chelsea 1(x2)
• Två lag som inte spelar på absolut topp, men som såklart har väldigt hög högstanivå. Det brukar vara väldigt jämnt i det här London-derbyt och jag tror inte att det blir annorlunda nu.

 

2. Liverpool – Crystal Palace 1
• Backkris hos Pool där Milner troligtvis flyttas ner i försvaret. Och målvaktskris hos Palace där både förste- och andra målvakten är skadade. 39-årige Speroni vaktar troligtvis kassen.

 

3. Manchester U – Brighton 1
• Medvind för United nu – starkt att slå Tottenham borta. De Gea storspelade då men behöver troligtvis inte göra lika många ingripanden i den här matchen. Brighton gör det bäst hemma och får svårt här.

 

4. Bournemouth – West Ham (1) 2
• Förlust igen för Bournemouth senast borta mot Everton, men helt förjävligt såg det inte ut och snart tror jag att man börjar ta poäng igen. West Ham slog Arsenal med 1-0 senast och formen är god. Dock är skadelistan lång och man agerar aningen ojämnt. Helst alla tecken.

 

5. Newcastle – Cardiff 1(x)
• Väldigt viktig match i bottenstriden och jag tycker att Newcastle blivit lite väl stor favorit mot Cardiff. Gästerna har bara gjort ett mål på dem fem senaste tävlingsmatcherna men en pinne kan man definitivt greja här.

 

Spela på Bomben

 

6. Southampton – Everton (1x)2
• Everton är ett bräckligt gäng och jag litar verkligen inte på att man ska greja detta. Tung torsk för Southampton hemma mot Derby i FA-cupen i veckan, som krävde 120 minuter och straffar. Till den här matchen får Southampton tillbaka två spelare efter avstängning.

 

7. Watford – Burnley 1
• Bra chans för Watford till tre nya poäng här. Burnley har visserligen fyra raka segrar (varav en i FA-cupen), men tre av dessa har varit hemma och den fjärde var borta mot Huddersfield. Svårare nu.

 

8. Aston Villa – Hull 1(x2)
• Magkänslan säger: HELGARDERA! Hull har riktigt vass form just nu och med tanke på hur instabilt Villa är så ska alla tecken med.

 

Topptipskupongen

 

9. Middlesbrough – Millwall 1(x) M
• Boro verkar ha hittat lite mer stabilitet och har bitit sig fast i toppen. Dock har man bara två segrar på de nio senaste hemmamatcherna, och även fast Millwall är ett högst begränsat bortalag så lockar inte procenten på singelettan just nu.

 

10. Nottingham – Bristol C 1(x2)
• En seger på de åtta senaste tävlingsmatcherna för Forest och inte en snöflingas chans i helvetet att jag spikar laget här. Bristol har tio raka tävlingsmatcher utan torsk och börjar närma sig en kvalplats. Fox och Darikwa avstängda för hemmalaget.

 

11. QPR – Preston 1
• 0-1 borta mot Sheffield United senast för QPR. Ingen förlust att skämmas för och formen är fortsatt god. Preston blixtrar till ibland men borde få svårt mot ett kvalplatsjagande QPR.

 

12. Sheffield W – Wigan 1(x)
• Inte några lag som övertygar direkt. Sheffield brukar dock vara svårslaget hemma och kanske är det hemmafördelen som avgör tillslut. 1x borde räcka bra.

 

13. Stoke – Leeds (x)2
• Tränarbytet har inte lyft Stoke, tvärtom, och nu kan man förstås få problem igen när serieledande Leeds kommer på besök. Jag streckar från höger, men som vanligt med Leeds som vill jag helst ha alla tecken…plus några till. 😉

 

Veckans stryktipskupong

B E R M U D A B E N N Y

 

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.