Stryktipset, vecka 28, 11 juli 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 28, 11 juli 2015

Underbart med lite pissigt sommarväder – då kan man stanna inne och fokusera på tipset utan dåligt samvete! 🙂 Här kommer mitt förslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Läge att leta vettiga singelspel den här helgen? Mobilbet har en bra deal där man får 100 spänn gratis utan insättningskrav – kolla in det här.

1. Halmstad – Kalmar (x)2
• Känns ju spontant som om detta kommer att bli en jämn kamp och ett kryss skulle inte förvåna. HBK imponerade inte borta mot ÅFF senast trots att man fick med sig en pinne. KFF trivs på naturgräset och borde kunna få med sig minst en pinne.

2. Malmö FF – Örebro 1
• Ingenting talar för ÖSK idag. Yasin är borta, MFF är revanschsuget efter torsken mot Norrköping senast samt att Örebro är uselt på resande fot. Kan bli stora siffror om inte Oskar Jansson storspelar i kassen.

3. Åtvidaberg – Gefle 1(x2)
• Åtvid i desperat behov av en suger – har fem poäng upp till en kvalplats. Lurigt motstånd idag i form av Gefle som kan blixtra till ibland på borta plan, även fast det är ganska sällan.

td_728x90_mj

4. Brage – Södertälje 1 (2) M
• Brage beter sig väldigt märkligt och ojämnt den här säsongen. Noll stabilitet och jag tänker inte förlita mig på en överspelad etta här. Södertälje är inget supergäng, men två raka kryss vittnar om att man kanske är på väg ur sin formsvacka. Senast spelade man oavgjort mot självaste Dalkurd. Kul skrällgardering!

5. Eskilsminne – Oddevold (x)2
• Hemmalagets form är dalande och defensiven har varit en katastrof på senare tid. Kanske läge för Oddevold att utöka sin vinstsvit till fem raka matcher?  Ja jag tror faktiskt det, men vill du gardera så tror jag att x2 räcker väldigt långt.

6. Landskrona – Qviding 1(x2)
• Bra form hos Bois som har fyra vinster och ett kryss på de fem senaste. Dock har samtliga dessa matcher varit mot seriens sämre lag. Qviding är Real Madrid direkt, men är bra mycket bättre än vad procenten visar på. Jag litar inte på Landskronas hemmakapacitet – snart åker man på en mina.

td_728x90_mj

7. Norrby – Höllviken 1(x) M
• Fem raka torsk och nykomlingen Höllviken har dalat ordentligt i tabellen. Nu har man bara tre poäng ned till under strecket där Norrby befinner sig. Procenten på ettan är för så en kryssgardering följer med på min kupong. 2-2? 🙂

8. Öster – Örgryte (x)2
• Tungviktsmöte del 2, för tidigare i veckan möttes man i Göteborg – då vann Öis med 1-0. Öster övertygar inte hemma och jag tror på poäng för gästerna. Helgardering för den som har råd.

Sätt in 200 kr – få 800 spänn att lira för! Mitt tips: spela INTE på ÖSK! 🙂 Kolla in dealen här.

9. Oskarshamn – Husqvarna 1(x2)
• Sju raka utan torsk för Husqvarna som dock kryssar väldigt ofta på bortaplan. Oskarshamn tog en efterlängtad seger senast när man slog Höllviken med 3-2. Defensiven har inte sett bra ut på sistone och det måste man få ordning på om det ska bli ytterligare en trepoängare. Helst alla tecken.

980x120px

10. Vålerengen – Sandefjord 1
• Ett dussin matcher för Sandefjord utan vinst. Jag har svårt att se ett trettonde gången gilt mot Vålerengen som ska vara skyhög favorit att ta detta. Avstängning på mittfältet stör hos gästerna.

11. AIK – Sundsvall 1
• Jahopp, och hur ska det gå för AIK utan Bahoui nu då? Gnagarna hade nog gärna sett honom stanna, men det finns andra som kan kliva fram och åtminstone försöka fylla hans skor. Carlgren och Hauksson saknas dessutom. 1x för den generöse, men just nu lämnar jag ettan ensam.

12. Elfsborg – Häcken 1(x) M
• Ellos lär vara revanschsuget efter att ha tappat 2-0 till 2-2 borta mot FFF senast. Häcken har Sudic avstängd och brukar vantrivas på Borås Arena. 1x räcker långt.

13. Göteborg – Norrköping 1
• Ettan mot tvåan. Blåvitt visade sig lite mänskligt senast när man tappade poäng borta mot Giffarna. Formstarka Norrköping verkar aldrig komma ner på jorden och kan faktiskt gå upp i ligaledning vid seger här…men får det tufft.

Sätt in 1500 kr – få 3000 spänn att lira för! Kolla in dealen här.

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.