Stryktipset, vecka 27, 4 juli 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 27, 4 juli 2015

Svettigt ute och även svettig kupong! Minst 35-grader hett tips den här veckan! 🙂 Jag testar R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Läge att leta vettiga singelspel den här helgen? Mobilbet har en bra deal där man får 100 spänn gratis utan insättningskrav – kolla in det här.

1. Djurgården – ÖSK 1
• Ok, Yasin är klar är danska Århus och har sagt att han vill lämna ÖSK omgående. Dock verkar han vara med i truppen som reser till Stockholm. Kommer han saknas? Ja. Oersättlig? Absolut inte! Docj stökar allt övergångssnack till det och det är inte en ypperlig uppladdning för den här matchen.

2. Norrköping – Malmö FF (x)2
• Kul möte mellan trean och fyran! MFF är förstås inte nöjt med att ligga sju poäng efter serieledande Blåvitt. Gladare miner i Peking som haft en magisk försäsong. Målisen Olsen har lämnat Malmö FF som måste börja vinna för att ha någon som helst chans på guldet i år. Öppet. Kan bli en jobbig höst för Norrköping om anfallarna säljs.

3. Åtvidaberg – Halmstad 1(x)
• Ångestladdat bottenmöte där tabelljumbon ÅFF måste vinna för att inte halka efter för mycket. HBK fortfarande utan bortavinst men kan inte räknas bort helt här förstås. Helst helgardering.

td_728x90_mj

4. Västerås – Forward 2
• Västerås har bara skrapat ihop fyra poäng och ligger tvärsist. Lite missflyt på slutet men samtidigt har man stora problem med skador och nu har man dessutom försvararen Ekroth avstängd nu. Tvåan singlas på en tuff kupong.

5. Eskilsminne – Norrby 1(x2)
• Eskilsminne må ha varit starkt hemma, men formen är tveksam och risken är att nykomlingen börjar dala i tabellen snart. Rolig fakta: Eskilsminne har släppt in minst mål av samtliga lag på hemmaplan (3), men har samtidigt släppt in flest mål av samtliga på bortaplan (20).

6. Husqvarna – Halmia 1(x) M
• Fin form hus Husqvarna som har som fem raka utan förlust. Jag litar dock inte på att man vinner det här. Procenten på ettan är alldeles för hög enligt och minst ett kryss följer med på min kupong.

td_728x90_mj

7. Oddevold – Qviding 1(x2)
• Även har hemmalaget fått väldigt stort förtroende från spelarna. En bra bit över 60% på ettan känns inte bra. Det brukar bli tajta matcher lagen emellan och jag skulle inte få en hjärtattack om Qviding åkte hem med en pinne…eller kanske fler. Väljer en rolig helgardering.

8. Haugesund – Lilleström 1(x)
• Lilleström har aldrig slagit Haugesund borta i ligan, men visst ska man vettig chans till att ändra på det om allt stämmer. Just nu blir det 1x för mig, men mycket möjligt att det slutar i en helgardering.

9. Falkenberg – Elfsborg (x)2 M
• Araba avstängd för hemmalaget, vilket betyder massor för offensiven. Naturgräset är dock till hemmalagets fördel, till skillnad från Elfsborg som helst håller sig till plasten.

10. GIF Sundsvall – IFK Göteborg 2
• Inget snack om att Blåvitt ska vinna det här. Giffarna står fortfarande utan hemmavinst och det blir ju inte lätt att förändra på det när serieledaren kommer på besök.

11. Häcken – Helsingborg 1
• Premiär för Häcken på nya Bravida ­Arena och naturligtvis vill man göra den till sin borg. Paulinho är åter i klubben och han kan behövas för att få igång laget som inte övertygat hittills. Hifs bortaspel har inte imponerat och jag är lite inne på att Häcken gör en bra höstsäsong. Inleder med seger?

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

12. Kalmar FF – AIK 1(x2)
• Svårbedömt det här. Lite oklart hur det är med Elm-situationen i hemmlaget. Rasmus kan vara på G, men kanske inte är helt startklar. David dras med skavanker och kan missa. EM-hjälten Carlgren skadad för AIK som fortfarande inte vunnit borta.

13. Höllviken – Oskarshamn 1(x) M
• Knepig match som avslutar kupongen. Två lag som avslutande vårsäsongen med fyra raka förluster. Freddy Borg tillbaka i Höllviken medan Oskarshamn saknar Agebjörn pga avstängning. Liten hemmafördel.

Hur bra är du på singelspel? Du får 100 spänn utan att sätta in några pengar – kolla in dealen här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.