Stryktipset, vecka 2, 16 januari 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 2, 16 januari 2016

Jaha, vad ska du göra för tio millar nu då? Själv bränner jag allt på blöjor, välling och ett par öl! 🙂 Tio miljoner i jackpot på stryket – här är mitt spelförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

sosfotboll

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

1. Chelsea – Everton 1(x2)
• Hiddink har fortfarande inte förlorat som Chelsea-tränare (sex matcher) men man har långt ifrån övertygad – kryss hemma mot WBA senast. Även Everton spelade oavgjort i förra omgången när man grejade 0-0 borta mot City. Hemmafördelen väger tungt men visst kan det hända lite vad som helst med Chelsea den här säsongen? Spela på resultat här.

 

2. Bournemouth – Norwich 1(x2)
• Många mål att vänta i detta bottenmöte? Hemmalaget har värvat Afobe och Grabban, samt lånat in Iturbe från Roma. Vasst gäng framåt! Men precis som gästerna så är man inte speciellt tajt bakåt.

 

3. Manchester C – Crystal P 1
• 0-0 hemma mot Everton, men Citys hemmaspel övertygar oftast och jag har svårt att se att man ska undvika tre poäng mot Palace som blev det första laget att torska på Villa Park (0-1 i förra omgången). Spela på målskyttar här.

 

4. Newcastle – West Ham (x)2
• West Ham imponerar just nu och man blir ännu starkare när Payet nu är tillbaka i elvan – vilket frisparksmål han gjorde senast! Newcastle blixtrar till ibland, men mer än ett kryss tror jag inte på. Andy Carroll skadad…igen.

 

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

 

5. Southampton – WBA 1
• Jag får bra feeling för Southampton som tog en efterlängtad seger senast mot Watford. WBA tog visserligen poäng borta mot Chelsea, men jag tror ändå att man får det knepigt mot ett laddat hemmalag som stärks av Forsters återvändo i målet.

 

6. Blackburn – Brighton 1(x)
• Två lag som dalar i tabellen efter en vråltung inledning på det nya året. Framförallt Brighton ser bedrövligt ut just nu. Jag känner lite kryssgurgel i magen. 1x räcker?

 

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

 

7. Bristol C – Middlesbrough (x)2 M
• Boro är bra men inte en chans att jag spikar tvåan till över 60%. City ligger i botten men hemma har man kapacitet att sno poäng av de bästa. Det har bl a Hull fått känna på.

 

8. Derby – Birmingham 1(x) M
• Även här tycker jag att procenten spårat lite. Derby SKA vinna men med tanke på formen, Birminghams höga högstanivå och att lagen kryssat fyra gånger på de fem senaste gångerna man mötts, så tycker jag att en kryssgardering kan vara på sin plats.

 

9. Huddersfield – Fulham 1
• Huddersfield känns väldigt på gång och det kan bli en mycket jobbigt eftermiddag för Fula Skinkan som har väldigt svårt att hitta formen. Dessutom har man ett av ligans mest läckande försvar just nu. 4-0? 🙂

 

10. MK Dons – Reading 1(x2)
• Tuff match att sia om mellan två lag som blandar resultat hej vilt. Reading har högre högstanivå men hemmafördelen kan väga tungt i Championship. Helgardering tycker jag är på sin plats!

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

11. Nottingham – Bolton 1(x) M
• Nottingham, de svenska tipparnas lilla kelgris är en av de största favoriterna på kupongen. Bolton är sist men det finns mycket hjärta i klubben och jag tror inte att man bara ställer in skorna här. 1-1 skulle inte ge mig en hjärtattack av chock direkt. Vaughan avstängd för hemmalaget.

 

12. Rotherham – QPR 1
• Rotherham har plötsligt hittat livsgnistan igen och radat upp segrar, framförallt hemma. QPR kommer inte få lätt och jag överväger att lämna ettan ensam faktiskt. Vi får se om jag är lika kaxig vid 15.55.

 

13. Wolverhampton – Cardiff 1(x)
• Cardiff får sällan något streck av mig när man spelar borta. Och det får man inte nu heller. Kryss möjligtvis, men någon seger har jag svårt att se. Afobe har lämnat Wolves men man visade senast att man klarar sig fint utan honom.

 

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.