Stryktipset, vecka 19, 14 maj 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 19, 14 maj 2016

Då så, då var det dags för sista omgången av Premier League! Nedflyttningsstriden och titelracet är över, men det är fortfarande en hård kamp om topplaceringarna. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Aston Villa 1
• Liten minichans för Gunners att gå förbi ärkerivalen Tottenham i tabellen. Men då ska Spurs torska borta mot nedflyttningsklara Newcastle. Minichans som sagt.

2. Chelsea – Leicester 1(x)
• Fem raka hemmamatcher för Chelsea utan seger – det händer inte ofta. Seriesegrarna från Leicester på besök och det känns som om det kan gå lite hursomhelst. Alla tecken om du har råd.

3. Everton – Norwich 1(x) M
• Ska Everton åtminstone få avsluta snyggt efter en miserabel säsong nu när man möter ett nedflyttningsklart och deppigt Norwich? Det vetefan, men det är inget som kommer att rädda tränare Martinez ivarjefall – mycket lutar åt att han får kicken.

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

4. Manchester U – Bournemouth 1
• Stark första säsong för Bournemouth – kontraktet har varit säkrat sedan länge. United har mycket att spela för då man jagar City och dessutom blir jagat av Västra Skinkan. Det är bara seger som gäller!

5. Newcastle – Tottenham (x)2 M
• Klassiska Newcastle åker ur och Premier League blir ett publiklag fattigare. Det ska bli intressant att se hur hemmapubliken beter sig under den här matchen mot Spurs som vid vinst säkrar andraplatsen.

6. Southampton – Crystal P 1(x) M
• Tre poäng som gäller för Southampton – med lite flax så kan det ge en plats ut i Europa. Det var länge sedan Crystal Palace vann en bortamatch i ligan – det lär inte bli ändring på det nu. Dessutom lär gästernas fokus främst ligga på FA-cupfinalen mot United den 21 maj.

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

7. Stoke – West Ham 2
• Pissig form för Stoke som inte gör mycket rätt just nu. Möter Västra Skinkan som har Europaspel i fokus – definitivt Europa League vid vinst. Procenten på singeltvåan lockar.

8. Swansea – Manchester C (1x)2
• I de två senaste hemmamatcherna har Swansea slagit Chelsea och Pool, så visst har man hög potential hemma i Wales. Man slog även West Ham borta med hela 4-1 nyligen så man visar fin form. City går inte säkert och kan bli ängsligt eftersom man måste ta poäng för att inte riskera att missa Champions League. Kan bli en spännande avslutning!

9. Watford – Sunderland (x)2
• Sunderland har gjort en fantastisk avslutning på säsongen och har nu mirakulöst säkrat kontraktet! Såklart svårt att sia om hur mycket kraft man har kvar till den sista meningslösa matchen, men visst vill man avsluta snyggt (bara en torsk på de tio senaste i ligan).

10. WBA – Liverpool (1x)2
• Inte fan tänker jag spika Pool här ivarjefall. EL-final snart och det kan komma att roteras. WBA är inte kattskit när allt stämmer och hemmavinst skulle inte förvåna mig det minsta.

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

11. Kalmar FF – Hammarby 1(x2)
• KFF brukar trivas mot Bajen, men skadorna hopar sig hos smålänningarna och lite osäkert om vilket gäng man ställer på planen. Hammarby var riktigt bra senast borta mot mitt kära Örebro, och visar man upp samma anfallsvilja här så kanske man kan få med sig någonting.

12. Malmö FF – Gefle 1
• Rosenberg, Bengtsson och Lewicki avstängda för hemmalaget medan Berget dras med skada. Visst ska man vara bättre än Gefle ändå, och kanske kan en skrällgardering vara på sin plats om man har några över.

13. Ängelholm – Assyriska 1(x)
• 50% på ÄFF funkar inte för mig. Det spelar faktiskt ingen roll vilket lag man möter – Ängelholm kan torska mot alla. Assyriska är inget Real Madrid direkt och ligger sist i Superettan, men jag vill ändå inte räkna bort laget helt.

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.