Stryktipset, vecka 17, 30 april 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 17, 30 april 2016

Nämen hej, är du här nu igen? Vad kul! Något annat som är kul är att det är 10 millar i jackpot på Stryket. Vilka favoriter garderar du? R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar från min sida. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Norwich 1
• Vi inleder kupongen med en riktigt viktig match för båda lagen – Arsenal kämpar om en topp tre-placering medan Norwich slåss för överlevnad. Jag får inga bra vibbar av Norwich just nu, men har du råd kan kanske en rolig gardering vara på sin plats.

 

2. Everton – Bournemouth 1(x2)
• Det var inte många som trodde att dessa två lagen skulle ligga på samma poäng med tre omgångar kvar. Helt otroligt att Everton är seriens näst sämsta hemmalag efter slagpåsen Villa! Procenten har ballat ur – och alla tecken följer med.

 

3. Newcastle – Crystal P 1
• Jag tror att Newcastle grejar det här. Det är tajt kring nedflyttningsstrecket, men magen säger att Magpies fixar kontraktet. Man har tagit två starka poäng i de senaste omgångarna när City och Pool stått för motståndet. Lättare emot nu och vinst är ett måste!

 

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

 

4. Stoke – Sunderland x(2) M
• 12 insläppta för Stoke på de tre senaste. Inte bra förstås och väldigt olikt just Stoke, men man har också mött bra motstånd. Nu möter man ett högmotiverat Sunderland som inte viker sig en tum. Trist match att helgardera och jag chansar bort ettan.

 

5. Watford – Aston Villa 1
• Tio raka torsk för Villa som åker ur Premier League. Watford har inte mycket att spela för, men ska ändå vara favorit mot ett hopplöst bortalag.

 

6. WBA – West Ham (x)2
• Västra Skinkan har massor att spela för då man i högst grad är med i striden om Europaplatserna. WBA ska inte underskattas men man ligger tryggt i mitten av tabellen och har inte mycket att spela för.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

7. Bristol C – Huddersfield 1(x2)
• Två lag som har klara kontrakt och kan spela avslappnat. Naturligtvis svår att sia om hur inspirerat spel det blir då. Korey Smith avstängd för hemmalaget.

 

8. Ipswich – MK Dons 1(x) M
• Ipswich har ingen chans på kvalplats längre medan Dons åkte ur serien i och med torsken förra veckan. Förlorarnas kamp. Procenten är för hög på ettan.

 

9. Leeds – Charlton 1(x) M
• Fin avslutning på säsongen för Slamp-Leeds ändå och starkt att greja en pinne borta mot Hull senast. Man ska såklart vara favorit mot redan nedflyttningsklara Charlton, men ni hur det är mellan mig och Leeds. Frostigt är bara förnamnet! 🙂

 

10. Nottingham – Wolverhampton 1(x2)
• Klurigt möte. Forest brukar ju oftast få lite väl stort förtroende från tipparna, och det känns egentligen aldrig tryggt att spika laget. Speciellt inte i en sån här match där inte mycket är på spel. Båda lagen har hög högsta nivå och kan explodera när man minst anar det.

 

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

 

11. Reading – Preston (x)2
• Öppen match mellan två gång som ligger tryggt i mitten. Preston har ett riktigt bra lag och kan mycket när allt klaffar. Beckford är het hos gästerna och jag testar att ta bort ettan.

 

12. Rotherham – Blackburn 1(x)
• Sju raka hemmamatcher utan torsk för Rotherham och det känns som om den sviten förlängs nu. Rovers är inget vidare bortagäng och mer än ett oavgjort resultat tror jag inte att man får med sig.

 

13. Sheffield W – Cardiff 1
• Kupongen inleddes med en viktig match och avslutas med en nästan lika viktig! En strid om sista kvalplatsen mellan sexan och sjuan. Cardiff MÅSTE vinna för att ha chansen på en kvalplats. Jag tror inte att man gör det.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.