Stryktipset, vecka 16, 23 april 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 16, 23 april 2016

Hello äverybåddy – now ajm tillbaka från Amerikat och är superpepp på lite stryktips igen!

Tuffa bananer när de stora serierna börjar gå mot sitt slut, men då kan man också hitta intressanta procent. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor. Lycka till! /BB

1. Aston Villa – Southampton 2
• Southampton har fortfarande häng på Europaplatserna och ska vara stor favorit mot redan nedflyttningsklara Villa. Jag har svårt att motivera en gardering just nu…det skulle vara procenten då som börjar bli irriterande hög på tvåan.

 

2. Bournemouth – Chelsea (x)2
• Hm, inte något av lagen har egentligen något att spela för. I teorin kan Bournemouth fortfarande åka ur, men det är gott som omöjligt. Chelsea är inte att lita på den här säsongen och jag skulle inte bli förvånad om jag helgarderar när det närmar sig avspark.

 

3. Liverpool – Newcastle 1(x) M
• Viktig match för båda lagen – Pool jagar Europaplats medan Newcastle slåss för överlevnad. Gästerna är uselt på bortaplan, men när det gäller så mycket så kanske inte historiken är så mycket att luta sig mot. Origi skadad för hemmalaget som vann prestigefulla derbyt mot Everton i veckan. Jag skulle inte bli överraskad om det kommer en reaktion mot Magpies.

 

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

 

4. Charlton – Brighton 2
• Självklart är tvåan trolig här. Charlton flyttas ned medan Brighton är med i fajten om direktuppflyttning. Enorm besvikelse hos hemmalaget förstås.

 

5. Fulham – Nottingham 1(x)
• Skinkderby! Båda ligger på 48 poäng och har säkrat kontraktet. Nottingham har varit riktigt dåligt på slutet och jag tror att Fula Skinkan har en bra chans att ta tre pinnar på Craven Cottage där man brukar vara ok.

 

6. Huddersfield – Birmingham 1
• Även det här är en match mellan två lag som är klara för spel i Championship även nästa säsong. Spelfördelaren och vasse avslutaren Toral skadad för gästerna.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

7. Hull – Leeds 1(x) M
• Det står klart att Hull kommer att spela kval för att ta sig till Premier League, och det står även klart att man kommer att rotera i truppen under resten av seriespelet. Även fast Leeds inte har mycket att spela för så tycker jag att ettan är för högt streckad med tanke på omständigheterna.

 

8. Middlesbrough – Ipswich 1
• Boro leder ligan men det är bara två poäng ned till Brighton på tredje plats så det är långt ifrån klart. Finns en teoretisk chans för Ipswich att nå en kvalplats, men det tror man nog knappast på själva. Hursomhelst så MÅSTE man vinna det här om det inte ska vara helt kört. Men det gör man inte.

 

9. MK Dons – Brentford (x)2
• Vinst som gäller för Dons, annars är det definitivt League One som gäller nästa säsong. Mycket som lutar åt det ändå efter det bara är nio poäng kvar att spela om och man har nio poäng upp till säker mark. Kanonform hos Brentford som kan utnyttja hemmalagets desperation.

 

10. QPR – Reading 1(x) M
• Viss fördel QPR här kanske trots att inte något av lagen har någonting att spela för. QPR vill nog ändå revanschera sig lite efter 0-4-torsken mot Brighton i veckan. Reading imponerar inte borta och jag tror inte att man tar mer än en poäng.

 

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

 

11. Wolves – Rotherham 1(x2)
• Herregud vad starkt Rotherham har varit på slutet – det såg riktigt illa ut ett tag men nu har man säkrat kontraktet och kan, precis som Wolves, spela avslappnat. Knappt etta.

 

12. Gefle – Östersund 1(x2)
• Gefle har inte inlett imponerande och kan få en svettig säsong. ÖFK spelar inspirerat och bjuder på en offensiv och trevlig fotboll. Inte omöjligt att gästerna kniper poäng här.

 

13. Hammarby – Jönköping 1(x2)
• Nej. Procenten på ettan funkar inte för mig här. Ja, Bajen ska vara favorit, men inte så här stor. Man har svikit tidigare och kan mycket väl göra det igen. Det finns farliga offensiva lirare i J-Södra som kan kontra in en balja eller två. Reaktion för Hammarby efter derbysegern mot Djurgården? Mycket möjligt. Eller ok, ganska möjligt då.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.