Stryktipset, vecka 15, 13 april 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 15, 13 april 2024

Jackpott och en högintressant kupong den här veckan – här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Bournemouth – Manchester U (1x)2
• Visst kan man rikta en hel kritik mot United spel då och då – men underhållande matcher, det bjuder man på! Tung torsk för Bournemouth borta mot Luton senast efter en högst medioker insats.

 

2. Brentford – Sheffield U 1 (2) M
• Brentford gjorde tre mål på nio minuter senast mot Villa i en match som slutade 3-3. Sakta men säkert närmar man sig en seger – nio raka utan vinst (0 4 5). Man streckas trots det stenhårt av tipparna och det känns inte okej. Jumbon Sheffield spelade riktigt bra mot Chelsea senast och måste gå för seger igen.

 

3. Burnley – Brighton (1x)2
• Alla matcher är på liv eller död för Burnley som slåss i bottenträsket. Man har gjort det ganska bra på senare tid och gett upp har man verkligen inte. Brighton har inte varit något vidare på resande fot, men när Burnley måste gå för tre pinnar så borde det komma fina lägen för gästerna.

 

4. Nottingham – Wolverhampton 1
• Skinkmöte och jag tror att Nottingham fixar detta. Man är starkt hemma samtidigt som Wolves skador på framförallt offensiva pjäser har skapat oreda.

 

5. Birmingham – Coventry 2
• Totalångest i Birmingham efter 1 1 8 på de tio senaste matcherna – nu ligger man näst sist, men det är bara en poäng upp till säker mark. Det kan bli jobbigt igen när man möter ett högmotiverat Coventry som slåss för en kvalplats till Premier League.

 

6. Bristol C – Huddersfield 1(x)
• Stabilt spel av Bristol som har 3 1 0 på de fyra senaste med fina 8-0 i målskillnad. Bra chans till ett positivt resultat igen när ett mediokert men dock högmotiverat Huddersfield gästar. Jag vill gärna ha med krysset.

 

7. Hull – QPR 1(x2)
• Omöjligt att lita på Hull till över 50% när man sju raka hemmamatcher utan seger. QPR:s form är det inget fel på och visst kan man få med sig något här.

 

8. Ipswich – Middlesbrough 1(x2)
• Vilken otrolig säsong av Ipswich! Som nykomling ligger man tvåa och har 9 2 2 på de 13 senaste matcherna. MEN 0 1 1 på de två senaste så frågan är hur det är med nerverna? Boro blandar och ger men har hög kapacitet och också mycket att spela för.

 

9. Millwall – Cardiff 1
• Stark och viktig seger för Millwall senast som slog självaste Leicester med 1-0 hemma mot The Den. Man har bara förlorat en gång på de 13 senaste gångerna som Cardiff gästat London och visst borde man kunna utöka den sviten.

 

10. Preston – Norwich 1(x)
• Högintressant match mellan två lag som verkligen hittat formen inför upplösningen. Dock är Norwich bättre hemma och på resande fot är man mer mänskligt där man faktiskt bara har en seger på de sju senaste bortamatcherna i ligan. 1x räcker?

 

11. Sheffield W – Stoke 1
• Precis som nämnda Norwich så är även Sheffield ett starkt hemmalag, trots att man just nu ligger på nedflyttningsplats (dock på samma poäng som Hudds på andra sidan strecket). Bara tre torsk på de 13 senaste ligamatcherna hemma på Hillsborough. Sexpoängsmatch mot Stoke som ligger tre poäng före.

 

12. Southampton – Watford 1(x)
• Nja Southampton är inte helt borträknat från en topp två-placering ändå. Visserligen hela tio poäng upp, men man har två matcher mindre spelade och det känns lite skakigt hos topplagen. Men ska man ha någon chans så är det bara att håva in trepoängare som gäller. Watford har kryssat mot fyra topplag i rad. Dags för ett femte? Kul kryss att ha med.

 

13. WBA – Sunderland 1(x)
• Sunderland har gått lite bättre på slutet men har trots det bara en seger på de elva senaste matcherna. WBA har inte förlorat sedan mitten av februari och ska ha goda chanser igen förstås.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.