Stryktipset, vecka 14, 9 april 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 14, 9 april 2016

Här kommer veckans stryktipsförslag! Många intressanta matcher nu när säsongen börjar dra ihop sig. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Aston Villa – Bournemouth 1 (2)
• Villa är kört. Nedflyttning att vänta och total misär naturligtvis. Men det skulle inte förvåna mig om man helt plötsligt börjar vinna en massa matcher nu när det i praktiken är över. Visst hemmastatistiken suger, men man har samtidigt mött vråltufft motstånd på slutet. Har äran och lite lite liiiite hopp kvar.

 

2. Crystal P – Norwich x(2) M
• Nej, det höga favoritskapet på Crystal Palace funkar inte för mig. Fyra raka hemmatorsk och seriens näst sämsta hemmalag – då tycker jag inte att man ska ligga på över 50% mot ett så pass bra lag som Norwich kan vara. Jag chansar bort ettan helt!

 

3. Southampton – Newcastle 1
• Newcastles usla bortastats var jag inne på förra veckan då det blev en svidande förlust mot Norwich med 2-3 efter ett sent avgörande. Southampton är högmotiverat då man är ute efter en plats ut i Europa. Jag tror att Newcastle åker ur.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

4. Swansea – Chelsea (x)2
• Swansea brukar vara svårspelat hemma i Wales och ska inte ses helt utan chans här, även fast Chelsea kan spela avslappnat och sakta men säkert närma sig Europaplatserna. x2 borde räcka långt.

 

5. Watford – Everton 2
• Ordentlig svacka för Watford men som efter en bra höst ändå ligger hyfsat säkert i tabellen (tio poäng ned till nedflyttning). Everton är inte i bästa slag och ligger bara två placeringar bättre än motståndet, men visst ska man vara befogad favorit. Värde i att lämna tvåan ensam?

 

6. Bristol C – Sheffield W (x)2 M
• Här däremot är inte singeltvåan intressant för mig. Sheffield trivs bättre hemma och även fast man är motiverat och formstarkt så möter man ett Bristol som aldrig ger sig – hemmalaget slåss även för sin överlevnad.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

7. Fulham – Cardiff 1(x2)
• Två raka trepoängare för Fula Skinkan som har fått lite andrum i botten. Även Cardiff går bra just nu och har bra häng i kampen om en kvalplats till Premier League. Öppen match då Fulham lätt kan ramla tillbaka i gamla spår.

 

8. Huddersfield – Hull (1x)2
• Hull beter sig märklig nu och blandar bra prestationer med riktiga plattmatcher precis som många topplag har en tendens att göra i Championship när det drar ihop sig. Man har blivit stor favorit mot alltid underskattade Huddersfield och jag väljer att gardera.

 

9. Middlesbrough – Preston 1
• Tungt för Preston senast när man torskade mot Fulham och dessutom åkte på tre skador. Boro håller PL-klass stundtals och kommer att dominera spelet. Etta!

 

10. QPR – Charlton 1(x) M
• Mackie skadad för QPR som ligger ganska hopplöst i mitten av tabellen. Charlton ligger näst sist och har sex poäng upp till säker mark. Det går såklart att klara sig, men då gäller det att gå för tre pinnar. Litar inte på att QPR grejar det här hur lätt som helst.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

11. Reading – Birmingham 1(x)
• Fem raka utan vinst för Birmingham och på de sex senaste bortamatcherna har man bara gjort ETT mål. Reading har endast förlorat tre hemmamatcher den här säsongen och ska ses som favorit. Kryssglada lag dock så visst kan en gardering få följa med.

 

12. Wolves – Blackburn 1(x2)
• Två lag som ligger mitt i smeten och harvar. Tungt skadedrabbat Wolves som jag tycker är för hårt tippat – Rovers blixtrar till ibland och jag tycker att helgardering känns helt rätt i magen.

 

13. Häcken – Norrköping 2
• Lite problematiskt skadeläge för Häcken som fick mittfältarna Schüller och Ericsson skadade mot Blåvitt senast. Jeremejeff är borta sedan tidigare. Peking var inte ofarligt mot MFF i premiären och visade gamla takter när man körde över Kalmar senast. Jag drar en rövare och testar tvåan.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.