Stryktipset, vecka 14, 7 april 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 14, 7 april 2018

14 millar i jackpott den här veckan så det gäller att gardera några storfavoriter. Vilka väljer du? Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester C – Manchester U 1(x)
• Sicken bajsmacka första CL-kvarten blev för CIty – 0-3 borta mot Pool och kraftig uppförsbacke. Nu gäller det att mobilisera kraft för att ta sig an United som vill ha revansch för hemmatorsken tidigare under säsongen.

 

2. Bournemouth – Crystal Palace 1(x2)
• Hemmalaget har släppt in mål i elva raka hemmamatcher (gjort mål i tio av dessa). Palace har gjort mål i nio raka bortamatcher (hållit nollan i två av dessa). Upplagt för en målrikmatch och viktiga poäng på spel, framförallt för gästerna som ligger och balanserar på nedflyttningsstrecket. Stanislas skadad för hemmalaget.

 

3. Brighton – Huddersfield 1
• Nykomlingsmöte där båda gängen i högsta grad är inblandade i bottenstriden. Men visst ser Brighton bra mycket vassare ut en Huddersfield för tillfället. Framförallt hemma är Brighton starkt, samtidigt som Huddersfield är väldigt svagt på resande fot.

 

 

Kolla in bombutbudet!

 

4. Leicester – Newcastle 1(x2)
• Lite lurig match tycker jag. Leicester är förvissa svårslaget hemma, men har snart samlat ihop till en torsk. Newcastle har bara förlorat en av de sju senaste matcherna och kan kanske störa. Procenten på ettan är för hög för mig. Ndidi avstängd för Leicester. Helst alla tecken.

 

5. Stoke – Tottenham 2
• En katastrofsäsong för Stoke som ligger riktigt risigt till. Visst kan man överleva, men mot Spurs blir det inte lätt. Tottenham brukar trivas ypperligt mot just Stoke och vinner igen.

 

6. Watford – Burnley 1(x)
• Tre raka segrar för Burnley som sniffar på sjätteplatsen. Inte så lätt att greja fjärde raka då Watford är svårslaget hemma, men visst går det. Jag räknar med en tätt och antagligen målfattig historia. Räcker 1x?

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

7. WBA – Swansea (1x)2
• En seger på de 30(!) senaste ligamatcherna för WBA, så inte undra på att man ligger tvärsist. Pardew har fått kicken, men det måste vara för sent väl? Tio poäng upp till säker mark. Man möter ett högmotiverat Swansea som dock har lite skadebekymmer och Ayew fortsatt avstängd.

 

8. Brentford – Ipswich 1(x) M
• Jag förstår inte riktigt den kraftigt procenten på ettan här. Visst ska Brentford vara favorit men inte så pass stor. Man är svårslaget hemma, men där man krysser en hel del. Krysset följer definitivt med på min kupong.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Hull – QPR 1(x2)
• Hull har skärpt sig på senare tid och fått ett skönt avstånd ned till strecket. Var nära att slå serieledande Wolves borta senast men fick nöja sig med 2-2. Möter QPR som som imponerat på sistone och procenten är för låg på gästerna enligt mig.

 

10. Middlesbrough – Nottingham 1
• Boro är svårt att lita på. Sist fick man kämpa för att greja poäng borta mot tabelljumbon Burton. Dock bra chans att ta tre viktiga poäng mot Forest som inte gjort mål på fyra omgångar.

 

11. Millwall – Bristol C 1(x)
• Åttan mot sjuan. Båda på samma poäng och naturligtvis en väldigt viktig match. Starkast form har helt klart Millwall som har 14 raka ligamatcher utan förlust, medan City bara vunnit två av de av de elva senaste. Nio raka bortamatcher för Bristol utan seger.

 

12. Sheffield W – Fulham 2
• Sheffield har verkligen spelat upp sig på slutet och visat upp lite av det fina spel som jag förväntade mig innan säsongen startade. Möter seriens formstarkaste lag och kan få problem. Jag hoppas på en underhållande match med många mål.

 

13. Örebro SK – Norrköping (x)2
• Mitt kära ÖSK letar sig in på kupongen för första gången på länge. Härligt! …eller? Visst hoppas jag på vinst, men det blir sannerligen inte lätt mot Peking som ska vara klassen bättre. Örebros offensiv har varit trubbig under försäsongen och mot Sundsvall i premiären.

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.