Stryktipset, vecka 12, 21 mars 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 12, 21 mars 2015

Godmorgon! Hoppas du är utvilad och redo att håva in några miljoner på tipset. Själv har jag hinkat kaffe och svullat omelett för att komma in i rätt tipparform! 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. Lycka till! /BB

Mer pepp på singelodds? Dagens spel hittar du här.

1. Aston Villa – Swansea 1(x) M
• Villa börjar verkligen hitta form och körde över ett svagt Sunderland senast. Mycket talar för att succén förtsätter för tränare Sherwood. Swansea kan slå alla lag, men är vanligtvis bättre hemma i Wales.

2. Newcastle – Arsenal 2
• Coloccini avstängd för hemmalaget vilket är ett gigantiskt avbräck. Arsenal borde kunna slicka såren efter uttåget ur Champions League och fokusera på att försöka knappa in på Chelsea i toppen. Vem gör mål? Kolla in oddsen på målskyttarna här.

3. Southampton – Burnley 1(x) M
• Burnley har stort hjärta men ska såklart ha det svårt borta mot Southampton som har nästintill skadefri trupp. Men Southampton har bara en seger på de sex senaste hemmamatcherna och ett litet frågetecken för formen. Procenten börjar bli hög på ettan och jag tar med en skrällgardering.

sosfotboll

4. Stoke – Crystal P 1(x)
• Mängder av skador hos gästerna som även har viktige Jedinak avstängd. Walters och Moses testas sent i hemmalaget som borde ha ett litet övertag här. Jag vill kolla på startelvorna innan jag helt bestämmer mig. Dessutom ska man väga in att Crystal P bara förlorat en av de åtta senaste bortamatcherna.

5. Tottenham – Leicester 1
• Normalt sett ska inte Leicester inte ha något att hämta här, men senast i januari så vann ju Leicester på just White hart lane i FA-cupen så visst finns kapacitet att störa. Eller blir det en gruvlig revansch för Spurs? 🙂

6. Blackburn – Brighton 1(x)
• Mängder av skador i Blackburn och många spelare som testas sent. Ställs mot ett bortasvagt Brighton som sällan vänder hem med tre pinnar i garaget. 1x räcker?

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

7. Cardiff – Birmingham 1(x2)
• Två lag som blandar och ger. Dessutom ligger båda i mitten av tabellen med inte så mycket mer att lira för den här säsongen. 22% på tvåan är lågt med tanke på hur instabilt och skadedrabbat Cardiff är just nu.

8. Charlton – Reading 1(x) M
• Londonderby. Även dessa gäng har inte överdrivet mycket att spela för just nu – långt till båda strecken. Reading har ett tätt spelschema då man fortfarande är kvar i FA-cupen och kan vara sitet. Fördel ettan.

9. Huddersfield – Fulham 1(x2)
• Vaughan avstängd för Huddersfield som tappade segern i åttonde övertidsminuten senast hemma mot Norwicoch har nu bara en vinst på de nio senaste matcherna. Fula Skinkan ligger bara sex poäng från nedflyttning och har allt att spela för. Det finns hög potential i laget och man har sett lite bättre ut på sistone…men McCormack är osäker till spel.

728x90_trade_SE

10. Norwich – Nottingham 1
• Forest måste nog vinna detta om man ska ha ordentligt chans på en kvalplats. Men det är nästan svårast möjliga motstånd i ett formstarkt Norwich som dessutom har Hoolahan och Tettey tillgängliga igen. Man kan inte klaga på Nottinghams form heller, men här får man svårt.

11. Rotherham – Sheffield W 1(x)
• Två lag som blandar och ger men där det är Rotherham som har mest att spela för då man försöker undvika nedflyttning (sex poäng ned). Många skador hos gästerna medan hemmalaget saknar avstängde Kari Arnason.

Följ Sparka & Spring på Facebook

12. Watford – Ipswich 1
• Watford öser på och leder nu serien på målskillnad (med ETT mål) för Boro i en rekordjämn serie. Murray och Abdi fortsatt borta för hemmalaget som ändå har en stark elva att ställa på planen. Ipswich har halkat ned från kvalplats och imponerar sällan på bortaplan. Får svårt igen.

13. Wigan – Bolton 1(x2)
• Som jag säger varje vecka känns det som: NU är det absolut sista chansen för Wigan att försöka överleva i Championship! 🙂 Sex poäng upp till över strecket och det är tre pinnar som gäller. Man har dock en tung avstängning i den irländske landslagsmittfältaren James McClean. SEX raka hemmförluster för Wigan och man har inte vunnit hemma sedan 30 augusti förra året! Att man kan vara streckat till över 50% känns lite märkligt.

Imorgon kommer det stora nyheter här på bloggen – missa in det!

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.