Stryktipset, vecka 11, 18 mars 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 11, 18 mars 2017

Nämen välkommen hit! Äntligen kan du öppna den där speciella stryktipsölen som du haft på kylning i en vecka. Nu är det dags att gräva ned sig i kupongen! R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. 288 kr.

Har du frågor om systemspel eller annat kan du kontakta mig på Facebook eller via mejl.

1. Bournemouth – Swansea 1(x) M
• Jag trodde inte på Bournemouth mot West Ham, men man vände och vann med 3-2 trots två missade straffar. Llorente gick av skadad för Swansea senast men det ska inte vara för allvarligt – vill gärna se startelvan innan jag bestämmer mig helt. Viktiga poäng på spel!

 

2. Crystal P – Watford 1 (2)
• Liket lever! Crystal Palace har helt plötsligt två raka segrar och klättrat upp över nedflyttningsstrecket. Men det är en ganska öppen historia det här förstås och Watford har tagit större skalper än Crystal Palace.

 

3. Everton – Hull 1
• Jag är lite sugen på att gardera Hull här, men man väger troligtvis för lätt mot Everton som jagar en plats ut i Europa. McCarthy skadad för hemmalaget – gästerna har sedan länge en lång frånvarolista, men gör det ändå stundtals bra. Krysset får följa med på större system. Spela på matchen här.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

4. Stoke – Chelsea (x)2
• Stoke är vanligtvis svårslaget hemma oavsett vilka lag som kommer på besök – jag tycker att man ofta sköter sig bra mot offensiva lag och krysset får följa med. Roliga odds att finna – kolla in det här.

 

5. Sunderland – Burnley 1(x2)
• Är det NU det händer? Men ÄR det verkligen möjligt? KAN Burnley vinna en match på bortaplan?! Det skulle isåfall vara första gången för säsongen som man vinner på resande fot. Visst har bra chans att störa tabelljumbon Sunderland som måste vinna sådana här matcher för att inte bli helt avhängt i botten.

 

6. West Ham – Leicester 1(x2)
• Leicester har blomstrat upp igen och kanske kan man skrälla mot ett ganska formsvagt West Ham? Jag tänker inte välja bort något tecken – Leicester lär vara otroligt stärkt av avancemanget i Champions League, men får inte slappna av ligan då man fortfarande ligger pyrt till.

 

 

7. Birmingham – Newcastle 2
• När man trodde att Newcastle dragit iväg i toppen så gör man två mindre bra insatser och nu är det tajt i toppen igen! Jag tror att man känner blåslampan bränna mot röven och kör över ett stundtals uselt Birmingham.

 

8. Burton – Brentford 1(x2)
• 3 vinster + 1 kryss för Burton på de fyra senaste hemmamatcherna. Kanske är det det fina hemmaspelet som gör att man klarar kontraktet till slut? Man har bra tre poäng ned och nu gäller det att fortsätta visa hög moral. Ofta många mål när Brentford lirar – vi får väl se vad som händer mot ett vanligtvis målsnålt Burton.

 

9. Cardiff – Ipswich 1(x)
• IpsKRYSS fortsätter leva upp till namnet och har nu sex raka oavgjorda matcher. Man har offensiva skadebekymmer och det ska bli intressant att se vilken startelva det blir till slut. Cardiff får utgångstecknet men svårt att blunda gästernas fetisch för att kryssa.

 

Betsson erbjuder ofta bra spel! Kolla in det här.

 

10. Fulham – Wolverhampton 1
• Två riktigt viktiga segrar för Wolves på slutet som lämnat den absoluta botten men som är långt ifrån säkert. Fula Skinkan går riktigt bra just nu och är högmotiverat precis som gästerna – bara en poäng upp till en kvalplats. Ettan är stark.

 

11. Leeds – Brighton 1(x2)
• Prisa gud, Slamp-Leeds är åter på kupongen – vad har jag gjort för att förtjäna denna fantastiskt fasansfulla gåva? Frust. Svårt att blunda för den fina hemmaformen, men det är ju inte vilket skitlag som kommer på besök heller – Brighton ligger tvåa, på samma poäng som serieledande Newcastle. Avstäningar på Ayling och Philips i hemmalaget.

 

12. Norwich – Barnsley 1
• Ändå starkt av Norwich att greja oavgjort mot Rovers senast med tanke på att man spelade med en man mer i 70 minuter. Dijks avstängd. Man är nu uppe i sex raka utan seger och måste börja ta trepoängare om man ska ha chans att nå en kvalplats. Barnsley har haft problem sedan man sålde av nyckelspelare under januarifönstret och kommer att få det hett om öronen igen.

 

13. Wigan – Aston Villa (x)2
• Villa har hittat lite form igen med fyra segrar på de fem senast, men det är helt klart hemma man trivs bäst och är inget spikbud för mig. Wigan ligger under strecket men med “bara” fem poäng upp till säker mark – formen pekar långt ifrån uppåt, men visst har man chans på poäng.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.