Stryktipset, vecka 11, 14 mars 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 11, 14 mars 2015

Så, nu har jag äntligen brottats klart med veckans rad – inte lätt, men roliga och framförallt viktiga matcher nu när serierna går emot sitt slut. Sjukt jämt i Championship! R-4-4-144 (12) + 1 halvgarderingar. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – West Ham 1
• Tufft schema för West Ham som dalar i tabellen – blir inte lättare nu direkt när man ställs mot ett formstarkt Arsenal. Just nu känns singelettan svår att motivera bort. Vem gör mål? Lira på målskyttar här.

2. Leicester – Hull 1(x2)
• Här har tabelljumbon Leicester glidit upp till favorit. Känns lite märkligt med tanke på form och de få poäng man skrapat ihop. Visst har man chans att ta en trea mot Hull, men det är inget som jag förlitar mig på.

3. Sunderland – Aston Villa 1(x2)
• Det pirrar ju inte direkt i kroppen när jag tänker på den matchen. Kanske en liten rysning av ångest, men det är allt. 0-0 och 95% snedsparkar räknar jag med – kan går hursomhelst. 🙂 Viktig match i striden kring nedflyttningsstrecket. Villa är lite på g efter två hemmasegrar mot rivalerna WBA i både liga och FA-cup. Lira på matchen här.

sosfotboll

4. WBA – Stoke 1(x)
• West Bromwichs nye tränare Tony Pulis är ju välbekant med Stoke som han tränat under många år. Gästerna har bra form med tre raka segrar och kan inte räknas bort. WBA är dock bra hemma och bör greja minst en pinne…men en helgardering behöver inte vara fel.

5. Birmingham – Huddersfield 1(x) M
• Birmingham gjorde TVÅ mål på övertid borta mot Derby senast och grejade 2-2. Hemma har man varit väldigt svårslaget på senare tid och jag skulle bli förvånad om Huddersfield åkte hem med en seger. 1x räcker långt?

6. Brentford – Cardiff 1
• Har luften gått ur Cardiff som ligger i ingenmansland i serien? Man känns lite oinspirerat och vill antagligen att säsongen ska vara över så man kan nya tag. Brentford däremot har massor att spela för – man ligger sexa i serien och är högsta grad inblandat i striden om en plats till Premier League.

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

7. Brighton – Wolverhampton 1(x)
• Rött kort på Sako i Wolves (lagets främste målskytt) mot Watford senast och han är avstängd. Baldock skadad för hemmalaget. Spontant så stinker det kryss om det här – fem av de nio senaste matcherna lagen emellan har slutat oavgjort. Spela på krysset här.

8. Charlton – Blackburn 1(x)
• Rovers matchas hårt och kan vara lite slitet. Charlton gör det riktigt bra just nu och har vunnit fem av de sex senaste. Lutar åt ettan men svårt att helt räkna bort Blackburn med Gestede och Rhodes som oroar framåt.

9. Leeds – Nottingham 1(x2)
• Herregud vilken jobbig match! Slamp-Leeds mot Forest som ALDRIG gör det jag säger till dem att göra. 🙂 Det här kommer att bli en helgardering för mig – men hoppas lite på Nottingham. Slutade 3-7 för några säsonger sen.

10. Norwich – Derby 1
• Derby ligger visserligen tvåa men formen är allt annat än imponerande och man ligger bara en poäng före femteplacerade Norwich i en rekordjämn serie. Framförallt på bortaplan har Derby svajat på slutet och det måste man få ordning på om man ska knipa en direktplats. Jag tror på Norwich.

Men va fan, gillar du inte Sparka och Spring på Facebook!? Gör det här.

11. Rotherham – Wigan (x)2
• Ångest! Ångest! Ångest! En måstematch för mitt kära Wigan om man ska ha någon chans på överlevnad. Naturligtvis KAN man slå Rotherham och man är ju faktiskt bättre borta än hemma just nu. Men statistisk spelar ju ingen riktigt roll vid sådana här sexpoängsmatcher – bara att glömma allt och kötta järnet! Kom. Igen. Nu. Wigan.

12. Sheffield W – Fulham 1
• Fula skinkan ligger risigt till i Championship precis ovanför nedflyttningsstrecket. Inte blir det lätt mot Sheffield W som framförallt har en riktigt svårforcerad defensiv. Krysset kan följa med om man har råd.

13. Watford – Reading 1(x2)
• Svårt att blunda för ettan här men jag får ändå en liten oroskänsla i magen – Reading har bara förlorat en av de åtta senaste matcherna borta mot Watford och procenten på ettan är löjligt hög. Hoppas Reading har mer att ge trots tätt spelschema.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.