Stryktipset, vecka 10, 7 mars 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 10, 7 mars 2020

12 miljoner i jackpott på stryktipset – här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – West Ham 1
• Gunners brukar ha lätt hemma mot West Ham. Men det är visserligen inte samma stabila Arsenal som vi sett tidigare. Ändå trolig etta.

 

2. Crystal P – Watford 1(x2)
• Ruggigt stark Watford-seger hemma mot Liverpool senast. Borta brukar man ha det jobbigare, men man har absolut chans att störa Palace. Vanligtvis ovisst och jämnt när dessa lag möts, och den här gången är inget undantag.

 

3. Sheffield U – Norwich 1(x2)
• Norwich följde upp den livsviktiga ligasegern mot Leicester med avancemang i FA-cupen efter att ha slagit ut Tottenham på straffar. United ska vara favorit, men viss skrällchans på ett högflygande Norwich.

 

4. Southampton – Newcastle 1(x)
• En hel del skador som stör i Newcastle och jag tror att man kan få det bökigt borta mot Southampton som sällan går mållöst hemma på St Mary’s. På det sex senaste mötena lagen emellan i Southampton så har hemmalaget vunnit fyra och två har slutat oavgjort.

 

5. Wolverhampton – Brighton 1
• Brighton har det jobbigt och borde få det riktigt svettigt borta mot Wolves förstås. Gästerna har nio raka tävlingsmatcher utan seger.

 

6. Burnley – Tottenham 1(x)
• Jobbigt för Tottenham nu som i veckan åkte ur FA-cupen mot Norwich. Skadeskjutet och med dåligt självförtroende – inte en chans att jag litar på laget här.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. Charlton – Middlesbrough 1(x2)
• Ruggigt viktigt möte i botten av tabellen – nu handlar det om att överleva i Championship. Boro har nu tolv raka utan seger. Visst har man chans att rå på Charlton som är i bottenträsket av en anledning. Helst alla tecken!

 

8. Swansea – West Bromwich (x)2
• Swansea jagar en kvalplats medan serieledande WBA försöker bevaka sin direktplats till Premier League. Swansea sköter sig okej hemma i Wales men brukar sällan slå topplagen.

 

9. Leeds – Huddersfield 1(x) M
• Leeds har kommit igång igen efter en tyngre period och har nu fyra raka segrar. Nu gäller det att hålla i hela vägen. Huddersfield bör få det svårt att stå emot ett PL-suget hemmalag. Procenten på ettan börjar dock att balla ur…

 

10. Birmingham – Reading 1(x2)
• Två lag i mitten av tabellen som blandar och ger. Birmingham har dock tio raka ligamatcher utan torsk och borde ha bra chans till poäng igen när Reading kommer på besök. Gästerna har dock tagit en hel del skalper på resande fot och jag tar helst med alla tecken!

 

11. Brentford – Sheffield W 1(x)
• 0 4 1 på de fem senaste för Brentford som måste börja ta trepoängare igen om det ska bli någon topp sex-placering. Man är dock riktigt starkt hemma. Sheffield blixtrar till ibland och kanske kan man skrälla mot ett småskakigt hemmalaget?

 

12. Preston – QPR 1
• Efter två riktigt tuffa bortamatcher får Preston äntligen lira hemma igen. QPR har bara en seger på de elva senaste bortamatcherna i ligan, och jag tror inte att man vinner nu heller.

 

13. Stoke – Hull 1
• Ännu en viktig match i bottenträsket. Ordentligt ras för Hull som har stora skadeproblem och bara dragit två futtiga poäng på de tio senaste matcherna. Bra chans för Stoke att knipa tre vråltunga poäng.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.