Stryktipset, vecka 1, 9 januari 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 1, 9 januari 2016

FA-cup som gäller på kupongen den här veckan – kul! Tar Arsenal tredje raka titeln? Får Fula Skinkan hämnd på Sheffield? Och kommer undertecknad överleva pubrundan som väntar på lördagkväll? Detta plus mycket annat ska vi reda ut under helgen! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

sosfotboll

1. Arsenal – Sunderland 1
• Chans för Gunners att vinna FA-cupen för tredje året i rad – vilket skulle vara första gången sedan Blackburn Rovers gjorde det 1884-86 (ja, du läste rätt årtal!). Sunderland har det kämpigt i ligan och borde fokusera på överlevnad där istället för på cupspel. Spela på resultat här.

2. Birmingham – Bournemouth (1x)2
• Rotation att vänta hos gästerna som borde ha fokuset på att klara sig kvar i högsta ligan. Lagkaptenen Simon Francis är avstängd. Visst har man möjlighet att störa här ändå. Birmingham borde också fokusera på ligan då man i hösta grad är med i kampen om en kvalpats upp. Mittfältaren Gray är såld till Leicester.

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

3. Norwich – Manchester C (x)2 M
• Inte så lätt som man kanske kan tro det här. City har ett tätt schema med både ligaspel, ligacup och nu FA-cup. Dessutom blickar man såklart framåt mot slutspelet i Champions League. Det är mycket möjligt att man vilar några viktiga spelare här och jag avvaktar tills jag ser startelvorna. Även Norwich kanske roterar då man borde fokusera på ligan. Vem avgör? Spela på målskyttar här.

4. Nottingham – QPR 1(x)
• Två lag som varit usla i ligan och skulle behöva lita positiva vindar. QPR brukar vanligtvis inte vara bra i FA-cupen och jag tror att man får svårt att vinna detta. Dock två kryssglada lag och visst luktar det 1-1? 🙂

5. Southampton – Crystal P 1(x2)
• Hemmalaget går knackigt i ligan där man halkat ned till en 13:e plats. Man fick en ordentlig avhyvling av tränare Koeman senast efter förlusten mot Norwich, framförallt Wanyama som drog på sig ett rött kort precis innan målet. Skadebekymmer framåt för Crystal P och det har märks på senare tid då man är mållöst på tre senaste matcherna. Nu kan dock viktige Cabaye vara tillbaka. Målsnålt? Spela på U2,5 mål här.

6. Watford – Newcastle 1
• Watford har ju verkligen varit ett av säsongens stora utropstecken medan Newcastle har varit en besvikelse. Om hemmalaget ställer upp med någorlunda ordinarie lag så talar mycket för hemmaseger – Ighalo/Deeney framåt är svårstoppade. Etta nu, men jag vill gärna spana in startelvorna innan jag bestämmer mig.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. WBA – Bristol C 1
• Kupongens största favorit här. Premier League mot botten av Championship så visst SKA hemmalaget vinna det här trots att tränare Pulis brukar rotera ordentligt i cupspelet.

8. West Ham – Wolverhampton 1(x) M
• Vad jag förstått så ska West Ham matcha en stark elva i mötet med Wolves. Sju raka utan förlust för Skinkorna och man vill kanske bibehålla sviten efter cupen. Wolves har tre raka segrar, men lite skillnad på motstånd nu. West Ham brukar vara starkt hemma i FA-cupen. Tar med en skrällgardering.

9. Huddersfield – Reading 1(x2)
• Lurig match där jag väljer att helgardera tidigt. Jag har svårt att förlita mig på något av de här gängen faktiskt. Reading gick till semifinal förra säsongen så potential finns det – vann borta mot just Huddersfield i FA-cupen för nästan exakt ett år sedan.

10. Hull – Brighton 1(x) M
• Dalande form för Brighton som inledde säsongen så bra. Nu möter man Hull som kanske har Championships starkaste trupp och trots rotation så kan man ställa ett riktigt bra lag på plan. Hull kan gå långt med lite flyt i lottningen. Ja, och om man vinner det här förstås. 🙂

GGSE_728x90px

11. Leeds – Rotherham 1 (2)
• Sju raka utan torsk för Slamp-Leeds och tränarbytet har verkligen gett resultat. Många skador i Rotherham som sällan imponerar på bortaplan. Man slog dock just Leeds i Leeds under hösten. Äh va fan, jag tar med en rövare.

12. Middlesbrough – Burnley 1
• Det luktar Premier League om Boro som är extremt stabilt och framförallt hemma är man otroligt starkt. Man brukar köra på hårt i cupen och jag tror att man slår Burnley som inte är något vidare på bortaplan.

13. Sheffield W – Fulham 1(x)
• Sheffield bortaslog just Fula Skinkan med 1-0 i förra serieomgången och nu har man ytterligare en chans att tvåla till skinkorna från sydvästra London. Sheffield är urstarkt hemma på Hillsborough och jag skulle bli förvånad om Fulham grejar en vinst här.

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.