Speltips | Werder Bremen mot Eintracht Frankfurt | Bundesliga 3 juni 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Werder Bremen mot Eintracht Frankfurt | Bundesliga 3 juni 2020

Resultaten går min väg just nu – Bröndy vann med uddamålet och tisdagens spel satt. Onsdagen bjuder på en match i Bundesliga och där hamnar mitt spelförslag.

Ett mycket intressant och viktigt möte i botten av serien. Två lag som borde vara högre upp i tabellen om man ser till spelarmaterial möts och ganska svårt att sia om resultatet.

Bremen har fått en fin start efter uppehållet och man har helt plötsligt visat upp en fin defensiv. På de tre spelade matcherna efter uppehållet har man sju poäng och noll insläppta mål. Fast också bara två framåt. Men ändå har man inte vunnit en hemmamatch sedan 1 september! 0-0 i hemmamötet med Mönchengladbach efter uppehållet. Kan en efterlängtad hemmaseger komma nu?

Kanske ändå. Frankfurt är faktiskt hela Bundesligas sämsta bortalag med tio inspelade poäng på resande fot. Men man vann borta mot starka Wolfsburg senast och kan vara på gång. Frankfurt har släppt in mål i i 18 raka bortamatcher i Bundesliga. Jag tror att man gör det igen mot ett heltaggat hemmalag.

 

Jag testar spel på hemmaseger (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 2.02 på Unibet.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.