Speltips | Wales mot Ungern | EM-kval 19 november 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Wales mot Ungern | EM-kval 19 november 2019

Spelet gick in fint igår när den viktiga matchen mellan Irland och Danmark slutade 1-1. Även idag är det en riktig nyckelmatch på schemat, och där hamnar dagens spel.

Ja i grupp E är det verkligen tajt! Tre lag gör upp om andraplatsen bakom redan klara gruppsegraren Kroatien, och sista omgången kommer att avgöra allt. Vinner Wales den här matchen så tar Wales andraplatsen – vinner Ungern den här matchen så tar Ungern andraplatsen. MEN. Om dessa lag spelar oavgjort då har helt plötsligt fjärdeplacerade Slovakien chansen som isåfall tar andraplatsen ifall man slår Azerbajdzjan. Getingbo!

 

 

Fin form hos Wales som har fem raka kvalmatcher utan torsk. Och hemma i Wales har man tio raka EM-kvalmatcher utan förlust. Men nu är det som sagt seger som gäller om man ska knipa andraplatsen. Och visst ska man kunna greja detta inför en fanatisk hemmapublik, samtidigt som Ungern inte trivs på resande fot.

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.60 på Nordicbet.

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag
stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.