Speltips | Tottenham mot Newcastle | Premier League 25 augusti 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Tottenham mot Newcastle | Premier League 25 augusti 2019

Det var inget snack igår – 4-3 till ÖSK och mitt spel gick in fint. Idag spelas det tre matcher i Premier League; Bournemouth – Manchester C, Wolverhampton – Burnley och Tottenham – Newcastle. Mitt spel hamnar i den sista!

Det har verkligen varit en dålig start för Steve Bruce som tränare för Newcastle. 0-1 hemma mot Arsenal i premiären är väl inte så mycket att snacka om, men överkörning borta mot Norwich (1-3) var under all kritik. Om man agerar på samma sätt nu så kan detta spåra ur.

Spurs kommer stärkta efter att ha grejat pinne borta mot Man C i förra omgången. Man stärks även spelarmässigt då viktige Son är tillgänglig igen efter sin avstängning. Det brukar oftast bli tajta matcher mot Newcastle, men frågan är om dagens upplaga av Newcastle verkligen kan hålla ihop det den här gången. Jag är tveksam…

 

Jag testar spel på Tottenham som vinnare, med handikap -1,5, till 1.84 på Svenska Spel. Alltså Spurs-vinst med två mål eller fler.

 

Dagens Europatipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.