Speltips | Röda Stjärnan mot Young Boys | Champions League-kval 27 augusti 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Röda Stjärnan mot Young Boys | Champions League-kval 27 augusti 2019

Bajen gjorde jobbet igår och spelet satt fint. Idag och imorgon är det sista steget innan Champions League går in i gruppfasen. Vilka gäng ska kriga sig vidare?

2-2 i första matchen i Schweiz. Young dominerade spelet så starkt av gästerna att få med sig det resultatet. Det bör noteras till protokollet att den matchen spelades på konstgräs. Hemma på naturgräset hemma i Serbien är det Röda Stjärnan som ska dominera och man förlorar väldigt väldigt sällan Rajko Miti?-stadion. Sedan maj 2017 så har man förlorat tre matcher här; mot Arsenal, PSG och Partizan.

 

 

Young Boys är absolut inte dåligt, men jag hoppas att naturgräset kan vara till besvär och att den fanatiska hemmapubliken ska bära Röda Stjärnan hela vägen till CL-gruppspel. Något annat som talar för hemmalaget är att man fick ligaderbyt mot Partizan flyttat för att kunna fokusera på den här matchen. Så man har tre dagars mer vila än gästerna.

Äh va fan, jag testar spel på hemmaseger (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 1.87 på Bethard.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.