Speltips | Hoffenheim mot RB Leipzig | Bundesliga 12 juni 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Hoffenheim mot RB Leipzig | Bundesliga 12 juni 2020

Nu börjar ligorna puttra igång och på söndag är det även dags för allsvenskan att starta. Idag får det bli ett spel i Bundesliga.

2 2 1 är ju fin statistik för Hoffenheim för de fem matcher som spelats efter uppehållet. Dock har samtliga matcher varit mot lag på nedre halvan. Mot bottenlaget Düsseldorf senast fick man en utvisning redan efter nio minuter men lyckades ändå greja 2-2. Hübner avstängd nu.

Även Leipzig åkte på en tidig utvisning mot Paderborn senast, men föll på mållinjen och släppte in en balja i 92:a minuten. Unge mittbacken Upamecano avstängd för gästerna, som har ett riktigt fint facit på bortaplan – fyra vinster på de fem senaste bortaresorna och man har bara släppt in mål i en av de sex senaste bortamatcherna.

Leipzig har vunnit tre av de fyra senaste mötena med Hoffenheim och jag tror det är dags för seger igen. Oddset på raka tvåan är inte så sexigt så testar spel på halvtid/full tid 2/2 till 2.00 x pengarna på Unibet.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.