Speltips | Helsingborg mot Elfsborg| Allsvenskan 22 juni 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Helsingborg mot Elfsborg| Allsvenskan 22 juni 2020

Mycket fotboll nuförtiden – underbart att kolla spelschemat! Visserligen ingen publik på arenorna, men det kan jag ta. 🙂 Tre matcher i allsvenskan idag och där hamnar dagens spel.

Helsingborg har fått krisstämpel efter bara två omgångar. Och visst har det sett riktigt dåligt ut. 0-3 i premiären mot Varberg följdes upp av 0-4 borta mot Kalmar. Nu gäller det att stoppa blödningen mot Elfsborg som ändå fått en fin start på serien med fyra poäng på två matcher.

Skadeläget är inget vidare hos hemmalaget och det är lite oklart vilken elva som ställs på planen. Klockan 18 blir den officiell så håll ögonen öppna!

Jag var lite inne på att spela målspel för att Hif kanske skulle komma igång. Men det har faktiskt sett så dåligt ut så jag litar inte på att man gör mål idag heller. Elfsborg vann på Olympia förra säsongen och kan mycket väl göra det igen.

 

Jag testar spel på bortaseger till 1.80 på Svenska Spel.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.