Speltips | Chelsea mot Liverpool | Premier League 22 september 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Chelsea mot Liverpool | Premier League 22 september 2019

3-0 till Norrköping igår och spelet satt som det skulle! Idag är det många roliga matcher att kika på, men mitt spel hamnar tillslut i ett klassiskt rivalmöte i Premier League.

Båda gängen kommer från svidande förluster från CL-gruppspelets första omgång – Chelsea torskade hemma mot Valencia medan Liverpool åkte på smisk borta mot Napoli. Men nu är det ligan som gäller där varje poäng är superviktig!

Chelseas succéanfallare Tammy Abraham har sagt att Liverpool får passa sig för Chelsea som är revanschsuget efter CL-torsken. Men att snacka går ju bra – att ta sig förbi ett av världens bästa försvar är svårare. Visst, Abraham har gjort många mål, men de har kommit mot Wolves, Sheffield U och Norwich. Han har fortfarande en hel del att bevisa mot bra motstånd…

 

 

Det råder stora skadebekymmer hos Chelsea. Rüdiger var tillbaka som mittback i senaste ligamatchen men han är osäker igen. Mason Mount blev utbytt tidigt mot Valencia och oklart om han spelar.

Bra chans för Liverpools sylvassa offensiv att utmana Chelseas skakiga och skadeskjutna defensiv. Det blir jävligt tufft för hemmalaget idag.

 

Jag testar spel på bortaseger till 2.20 på Bethard.

 

Dagens Europatipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.