Speltips | Atalanta mot Shakhtar Donetsk | Champions League 1 oktober 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Atalanta mot Shakhtar Donetsk | Champions League 1 oktober 2019

Inget snack igår – Hammarby vann med klara 5-1 och mitt spelförslag satt säkert. Idag är det CL-dags och då är det alltid lurigt, men här kommer ett speltips!

Båda lagen åkte på ordentligt med stryk i första omgången och lär vara revanschsugna. Shakhtar förlorade med 0-3 hemma mot Manchester C medan Atalanta chocktorskade borta mot Dinamo Zagreb med hela 0-4. Tungt för Atalanta som gör debut i Champions League.

 

 

Jag räknar med många mål idag. Det är två väldigt offensivt lagda lag och båda kommer att gå för seger och tre väldigt viktiga poäng. Atalanta går väldigt sällan mållöst från sina hemmamatcher, samtidigt som man har ganska svårt att hålla tätt.

Shahktar är alltid målfarligt och jag tror inte att man går mållöst från den här matchen heller. Inget jättesexigt odds på målspel kanske, men troligt att det trillar in några bollar tror jag.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.65 på Svenska Spel.

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.