Speltips | Antwerp mot Gent | Jupiler Pro League 21 november 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Antwerp mot Gent | Jupiler Pro League 21 november 2019

Det gick ju bra igår också – Newport vann med 2-0 och håller i den fina sviten mot Grimsby. Idag är utbudet ÄNNU värre! Men nu får det fanemig vara nog – det får bli ett roligt spel idag som väger upp för allt trist under landsuppehållet.

Eller roligt och roligt. Men åtminstone ett slags som jag inte brukar lägga annars.

Det är faktiskt ett ganska intressant möte i belgiska högstaligan idag. Antwerp går starkt just nu och hemmaslog självaste tabellettan Club Brugge i förra omgången. Nu är det tvåan Gent som står för motståndet. Och mot Gent så brukar Antwerp trivas bra. Man förlorade visserligen senast, men innan dess har man sju raka utan förlust mot dagens motstånd.

Jag var länge inne på BTTS eller Ö2.5 mål men oddsen är lite för låga. Vad ska man göra då? Ja men varför inte lira på gula kort? Det brukar hetta till när dessa lag möts och det är framförallt Antwerp som står för de gula korten.

 

Jag testar Ö2.5 kort Antwerp till 1.77 på Unibet.

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag
stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.