Spelförslag | Willem II mot Gronigen | Eredivisie | 14 januari 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Willem II mot Gronigen | Eredivisie | 14 januari 2021

Fjärde raka spelet satt igår! Spelutbudet är inte magiskt idag, men i bland annat Eredivisie är det matcher och jag testar ett spel där.

Målspel i nederländska högstadivisionen brukar kunna vara vinnande då det vanligtvis är en av de målgladaste ligorna i Europa.

Willem II är sannerligen en bra representant på ett målrikt nederländskt lag. 6 av 7 spelade ligamatcher har slutat i tre mål eller fler. Samtidigt så läcker man som ett såll hemma – i åtta raka matcher har man släppt in mål (många mål också!).

Även när Gronigen lirar så brukar det bli många mål, ivarjefall när man spelar borta. Man har släppt in mål i sju raka bortamatcher, men också gjort mål i sju av de åtta senaste bortamatcherna.

När Gronigen gästar Willem så brukar det bli många mål – de sju senaste mötena här har slutat i att båda lagen gör mål. Det kan mycket väl bli åttonde raka ikväll.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.87 på NordicBet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.