Spelförslag | West Bromwich mot Brentford | EFL cup | 22 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | West Bromwich mot Brentford | EFL cup | 22 september 2020

Det lossnade tillslut mellan Sirius och Falkenberg. 2-1 blev slutresultatet och mitt spelförslag satt! Tisdagens utbud är lurigt, men jag testar ett spel i engelska ligacupen.

Brentford roterade en hel del även i förra omgången, och då dominerade man stundtals borta mot ett ordinarie Southampton. Man vann rättvist med 2-0. Den vinsten följde man upp med 3-0 hemma mot Huddersfield i ligan.

WBA har haft en jobbig inledning av Premier League med 0-3-torsk i premiären och så 2-5 borta mot Everton senast efter en tidning utvisning på Gibbs. Nu borde det vara dags att vila många av de ordinarie lirarna. Fullt fokus är förstås överlevnad i Premier League!

Jag tycker att WBA har blivit lite väl stor favorit här. När WBA var nere i Championship så lirade lagen tajta matcher och jag tror det är större chans för Brentford än vad oddssättarna gör.

 

Jag testar spel på X2 till 1.66 på Unibet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.