Spelförslag | Varberg mot Sirius | Allsvenskan 29 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Varberg mot Sirius | Allsvenskan 29 augusti 2020

En ny allsvensk omgång inleds på lördagen med två matcher. Jag väljer att fokusera på matchen mellan Varberg och seriens utropstecken Sirius.

Det luktar spontant målkalas när dessa lag ställs mot varandra. Varbergs fem senaste matcher har slutat i över två mål per match och hemma har 4 av de 5 senaste matcherna slutat i över två mål per match.

Sirius både gör och släpper in en jävla massa mål. 6 av de 7 senaste matcherna har slutat över två mål och båda lagen har gjort mål i nio raka Sirius-matcher. Öppna spjäll alltså!

 

Mitt stryktipsförslag kan du läsa här.

 

Varberg har lånat in Book från Örebro och han komma att bli en viktig kugge för offensiven (han spelade ju för Varberg förra säsongen i Superettan och hade en avgörande roll).

När lagen möttes i Uppsala så slutade det 3-3 efter en stark upphämtning av Varberg i slutet. Ett liknande resultat nu skulle inte förvåna mig.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.66 på Svenska Spel.

 

BERMUDABENNY

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.