Spelförslag | Sønderjyske mot Midtjylland | Superligan 11 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Sønderjyske mot Midtjylland | Superligan 11 september 2020

Torsdagens spel satt redan efter 23 minuter när ÖSK till slut slog MFF med 3-2. Fredagen bjuder på lurigare utbud, men jag testar ett spel i danska ligan.

Premiär i Superligan och Sønderjyske får ta sig an fjolårsvinnaren Midtjylland. Gästerna är redan igång med matchspelandet, eftersom man lirar i Champions League (slagit ut Ludogorets). Man möter Young Boys om fem dagar i nästa runda, men jag tror inte att man roterar överdrivet – nu gäller det att hålla momentum och fortsätta mala på.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

Det har varit stor ruljans hos Sønderjyske med många nyckelspelare som lämnat inför den här säsongen, bland annat anfallaren Lieder och Jakobsen. Även förstemålisen har lämnat och till den här matchen ser det ut som om mittfältarna Simonsen och Bah måste stå över.

Hursomhelst, det ska skilja massor mellan dessa lag. På de sex senaste mötena lagen emellan har en slutat oavgjort – resten har Midtjylland vunnit.

 

Jag testar spel på bortaseger till 1.74 på Unibet

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.