Spelförslag | Real Madrid mot Mönchengladbach | Champions League | 9 december 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Real Madrid mot Mönchengladbach | Champions League | 9 december 2020

3-2 till Leipzig igår efter två tidiga mål av hemmalaget och mitt spel satt fint. Idag fortsätter CL-dramatiken och där hamnar även mitt spelförslag!

Vilket getingbo det är i grupp B där det bara är tre poäng som skiljer ettan och fyran i gruppen. Gladbach leder och är garanterat avancemang vid poäng borta mot Real. Men det är ju lättare sagt än gjort, även fast det är långt ifrån en omöjlighet nuförtiden.

Real Madrid har faktiskt förlorat tre av de fem senaste hemmamatcherna och släppt in mål i fem raka hemmamatcher. Samtidigt har man gjort mål i 19 av de 20 senaste hemmamatcherna.

Mål är även något Mönchengladbach är väldigt bra på att göra. På de sju senaste matcherna så snittar man över tre mål framåt per match. På bortaplan är defensiven inte speciellt tät och man har släppt in mål i sex av de sju senaste bortamatcherna (2,0 mål i snitt).

Det kan bli en svänging och chansrik tillställning i Madrid och jag hoppas på en hel del mål.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.55 på NordicBet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.