Spelförslag | Milan mot Bodø/Glimt | Europa League-kval | 24 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Milan mot Bodø/Glimt | Europa League-kval | 24 september 2020

Femte raka spelet satt igår när det var målkalas mellan Molde och Ferencvaros (3-3 tillslut). Även idag blir det ett spel där ett norskt lag är inblandat.

Bodø/Glimt är överlägset bäst i Norge just nu och få lag i Norden har nog svårt att rå på laget just nu. Men visst ska Milan kunna göra det. Men Zlatan och gänget kan få vissa problem om man underskattar norrmännen som inte har förlorat en tävlingsmatch på hela säsongen – på 20 spelade matcher har man sjuka 18 2 0. Så visst har man bra självförtroende just och tänker ge Milan en match.

Milan är förstås ett väldigt bra lag. Man har vunnit två av två spelade tävlingsmatcher den här säsongen (Shamrock i EL och Bologna i ligan). Man höll visserligen nollan i båda dessa, men släppte ändå till en hel del chanser. Något jag tror kan straffa sig mot Bodø/Glimt som öser in mål. Milan har släppt in mål i fyra raka hemmamatcher i Europa League och jag tror att man gör det igen ikväll.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.57 på Coolbet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.